Још 8 Јеремићевих НАРОДЊАКА напустило Народну странку у Крагујевцу!

Поделите:

Сада већ бивши народњак Александар Бабић, објавио је на свом Фејсбук профилу да је још 8 народњака у Крагујевцу напустило ову странку, међу којима и потпредседница Градског одбора НС.

Бабић је написао да морал и част налаже овакав поступак.

Цео текст можете прочитати испод:

“Часним људима морал налаже да овако поступе!

Обавештење за јавност

Поштовани,
желимо да обавестимо јавност да сми ми, доле потписани, сада вец бивши чланови и потпредседница Градског одбора Народне странке у Kрагујевцу поднели оставке на све фунције као и на чланство у странци.
Свима нама је ово било прво политичко ангажовање, имали смо жељу, вољу и енергију да мењамо Kрагујевац на боље. Да помогнемо свим својим знањем и угледом да наш град постане боље и лепше место за живот.
Нажалост, Народна странка то није препознала, у нашем одбору као и у целој странци, лидерство су преузели или полако преузимају бивши истакнути чланови Српске Напредне странке и бивши истакнути чланови Демократске странке Србије. Такође, ти исти људи већ намећу исту политику својих бивших странака, политику, против које се ми боримо а која је погубна по Kрагујевац и Србију уопште.
Наша морална начела и основни принципи демократије нам не дозвољавају да са људима, који су јавно подржали владајућу структуру, не желимо да имамо ништа.
Још једном, јавно се ограђујемо од иступа у јавност наших доскорашњих колега и такође обавештавамо јавност да одбор Народне странке у Kрагујевцу више нема никакав легитимитет.
С поштовањем

Светлана Ђелошевић,
Светлана Антанасковић,
Лазар Стевановић,
Оливера Мијаиловић,
Др Kатарина Стевановић,
Марко Милојковић,
Жељко Мијаиловић
Ненад Павловић”

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here