KАДИЈЕВИЋ И ГРАОВАЦ У “СУОЧАВАЊУ”

Поделите:

Гости вечерашње емисије “Суочавање” која се од 21 час емитује на Новосадској ТВ биће војно-политички аналитичар Вељко Kадијевић и историчар Срђан Граовац.

Водиће се дебата о настојањима да се формира војска Kосова, притисцима на Србију у вези са решењем питања Kосова и Метохије, дисонантним ставовима различитих делова међународне заједнице о KиМ, као и о предложеним мерама у смеру јачања демографске слике Србије.

Аутор и водитељ је Бојан Панаотовић.

Поделите:

1 коментар

  1. ШИПТАРИ НЕЋЕ ИГРАТИ: спречавање учешћа репрезентације Косова на утакмици у Крагујевцу! (видео)

    Организатори скупа у Београду поводом мартовског насиља, на коме су запаљене заставе Косова, ЕУ и СНС отворено захтевају од Рукометног Савеза Србије тако и од власти Републике Србије да не дозволе најављени квалификациони турнир у рукомету 23.03. – 25.03.2018 год у хали “Језеро” у Крагујевцу на коме ће учествовати репрезентација Косова. неће дозволити кршења устава и позивају грађане да спрече најављен догађај.

    једна од учесница на турниру и репрезентација такозване Републике “Косова”, чиме се крши Устав Републике Србије, самим прихватањем да је угостите и омогућите њено такмичење. На тај начин се посредно признаје постојање, непостојеће државе, што је уједно и угрожавање територијалног интегритета Републике Србије, члан 182. и члан 183. (аутономне покрајне, појам, оснивање, територија и надлежности) Устава Републике Србије.

    https://www.facebook.com/419677968373373/videos/597874207220414/

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here