Комнен Сератлић: АЛО АЛО АЛО ЗОВЕ ЏОЗЕФ БАЈДЕН

Поделите:

 

БАЈДЕН:  „Kосово треба да буде независна држава, а  не део Србије“

 

За српски народ, било који датум је историјски, јер годинама све што се догађа у Србији и изван Србије, доводи у питање опстанак и народа и Србије. Зар изјава Бајденова није историјск датум. За вође  петооктобарске  пироманске  револуције, пети октобар је историјски  датум (иако се неки, када им је дошло из Д у главу, одричу тога датум,  прим.ККС). Шта је потписано у Вашингтону, показаће се катастрофалним српским датумом, као што  је катастрофалан датум  потписивања тзв. бриселског („б“ мало) споразума, који од седме до последње, четрнаесте тачке, де факто  и  де  јуре, признаје  фантомску  државу Косово.  Срби  (народ) не знају текст тог  споразума, јер није био на дневном реду Скупштине ради верификације. Наравно,  ни  овај  из  Вашингтона неће  угледати Скупштину, јер није споразум суверених  држава, текст је штетан по Србију и српски  народ  и  пријатељске  земље Србије. То је уствари диктат Империје зла, односно председника Трампа.  Ни почему се Трампово мишљење и понашање не разликује од Бајденовог, напротив, овај његов текст  споразума  из  Вашингтона је опаснији  од  Бајденове  изјаве.

 

Српски календари, лични и колективни, су испуњени светлим и црним историјским датумима, наведени  спадају  у црне. Срби не знају истину ни о једном свом датуму, од боја на Косову до данас.

 

Да се овом приликом, с обзиром на Бајденову изјаву, присетимо  бајденизма  када је звао  Вођу  телефоном. У које време је звао Бајден за мене ће ости тајна. Међутим, цело послеподне тога (за Србе непознатог) сада историјског датума (људи, народе, посебно ви Србенде, да ли сте свесни, звао је Бајден), шестог октобра 2014. године, све до касних ноћних сати, где год да сте „уперили“ даљински, појавио се нама драги лик Бајдена. „Бајден је звао, Бајден је звао, Бајден је звао“, узвикивали су ТВ водитељи са пеном на уснама).

 

Сувишно би било, чак увредљиво и непристојно, да је позвани питао: „Одакле зовеш, драги пријатељу“. Мало ко зна да Бајден живи у Србији. Понекад скокне у неку земљу, упали припремљени фитиљ (овога пута ћемо прескочити ко све припрема фитиље), након чега наступа експлозија, од које многе мајке закукају и завију се у црно. А, тако ми Бога, ни те земље никада више неће бити онакве какве су биле и оне су завијене у црно. Као црне или најцрње, од оцрњених више од педесет земаља, издвајам Ирак, Либију, Украјину.

 

Да је упитан одакле зове, Бајден би подсетио на долазак у Србију у јуну 2009. године (види мој текст под насловом: „Џозеф Бајден је стално у Србији“). Та сензационална посета остаће у сећању да је Бајден у Дечанима примио православну веру, затим држављанство Србије. Председник Скупштине (која га је дочекала на улазу), дама у прелепој хаљини и ЛДП-овци пожелели су да виде Бајдена као посланика. Неки су молили онога „препланулог“, тада председника  Империје, који Обмањује, да га именује за амбасадора Империје у Београду. Један новинар, најстаријег листа на Балкану, пожелео је да Бајден буде у том листу аналитичар, коментатор. Један таблоидни дневни листић је пожелео да га види као колумнисту у том листићу. Оне јахачице апокалипсе су му понудиле и нешто више (није оно што сте помислили, политика је њихово занимање, што је исто), а то је да обједине НО и да на челу буде Џозеф.

 

Тада сам лично пожелео, а што је била и жеља наших принчева и принцеза, да станује на Дедињу (уосталом, Дедиње је увек било кобно за Србе). Зашто смо то пожелели, зато што је Београд у саобраћајном и сваком другом колапсу, а када је најављено да Бајден долази, посебно када је улазио у Београда, живе душе није било на улицама, трговима у кафанама и кафићима. Саобраћај је стао. Ово није шала, ово је истина и сви они којима је до истине, потврдиће да је град буквално замро, да је био пуст. Биле су такве безбедоносне мере да су ушле у Гинисову књигу. Да се то не би дешавало, требало би га устоличити на  Дедињу.

 

Такође, тада сам сазнао да су се Шиптари мало љутнули на Џозефа, због уласка у Дечане, поготово што га они нису тамо дочекали, јер је то, како кажу, „њихова културна баштина“. „Какве везе (нова шиптарска теорија, прим. ККС) имају Срби са православним светињама на Космету“, грмели  су  тада шћипетари. Но, Џозеф је знао шта ради. Није хтео да стави кече на главу, да прекрсти ноге и да са шиптарским првацима, као своједобно учекаовац Холбрук, седне на диван. Неће он да му приговарају као Холбруку, Олбрајтовој, Кушнеру и још некима, да је примио опране доларе  (но сигурно  је  да  ће  му се  због  ове  изјаве Шиптари  одужити, а свакоме  је потребан  новац,  поготово у  изборној кампањи). Посебно их је повредио што је одбио да се настани у Приштини, јер је, како је једном приликом изјавио, превише контаминирана.

 

Шта је стварно Бајден „сручио“ у телефонску слушалицу, остаће тајна, макар у овим временима, или до момента када Бајден проговори, а убрзо ће још оштрије проговорити ако га не послушају. Међутим, знам засигурно да је у том телефонском разговору дао нека упутства у вези тада најављене посете Србији председника Русије Путина. Морате Путину рећи у сред Београда, односно сасути му у лице да се борите за територијални интегритет Украјине и да сматрате Крим делом те земље. Ако сте то потврдили и у ГС УН (тадашњи Председник Србије. на редовном заседању ГС ОУН дословно је поручио да је Крим  саставни део Украјине, вероватно му  је  ракија  била  ударила  у  главу, као нешто друго Анушки недавно када је дала  катастротрофалну  изјаву у вези пријатељске  Белорусије.), затим на разним седницама, ако сте се правдали и уверавали Кирбија (тадашњи амерички  амбасадор, боље речено, гувернер Србије) у све то (уосталом упозорила вас је и председник немачког Маршаловог фонда САД-а, Донфирд Карен, на Београдском безбедоносном форуму, да нисте неутрални), онда нећемо прихватити никакво накнадно оправдање ако то не урадите,  упозоравао  је (читај,  наређивао  Бајден).

 

Такође, Бајден је напоменуо: „дозволили смо вам да  примите Путина у посету, на коју је он пристао, јер га ниједна земља Европе не жели, он је за нас демократске земље фашиста и диктатор“.  Неки су га назвали Хитлером. Дакако и ми смо на један врло „умешан“ начин то потврдили, односно дозволили да у емисији државне јавне  изсервисиране  куће -РТВ1 „Око“, хрватски проф. Пуховски и Србенда Свилановић  (алијас  Шаћир Свиланов) такође, кажу, „да Путин долази у посету, јер га ниједна земља Европе не жели да прими – сматрају га фашистом и диктатором“. Да Србија има државу, онај puer, дечак на латинском (puer pueris,трећа  деклинација), што уређује и  води  емисију  „Око“,  морао  је  по  хитном  поступку  бити  смењен и процесуиран.

 

„О вама Србима, какви сте и да волите да лажете, да се не држите договора, посебно је писала Карла дел Понте у својој књизи“,  упозорио  је Бјаден.

 

Ево неколико Бајденових, „пријатељских“, изјава о Србима:

“Ми се суочавамо не са верским ратом, већ са простачким гласним чином српског експанзионизма и агресије…; Ово је фашистичко разбојништво у маршу; Срби су неписмени, дегенерици, силоватељи, убице беба, касапини и агресори; Крајности српске бестијалности… силовање Босне и махнити српски фашизам иза њега…. српски варваризми; Све Србе треба сместити у Наци-концентрационе логоре!; Требало би да одемо у Београд и да извршимо окупацију земље у јапанско-немачком стилу; Кршења руку и бусања у груди око будућег статуса Косова, можда су коначно при крају; У неколико наредних месеци, умешна дипломатија, да се Косову осигура независност, могла би да донесе победу муслиманске демократије и бољу будућност за Југоисточну Европу и да потврди да је америчка моћ разборито коришћена“.

Шта на крају рећи, осим да је Џозеф Бајден велики пријатељ српског народа, не свеколиког али засигурно оних из круга двојке и  петоколонаша, који су се  накотили у  Србији толико  да  им  ни  корона  ниште  не  може.  Ако Бајден постане  председник  Империје  зла,  наш  Вођа  и сви око њега, мораће потражити неке далеке дестинације или ће бити процесуирани. У том случају, судиће им се у Приштини, тужилац  и  судије  ће  бити  Шиптари.

 

Комнен Сератлић

Поделите:

2 Коментари

 1. Пинки је видео Тита!
  Замислите,
  Америка позвала Србију у госте, да изрази поштовање и љубав.
  Увек су звали са задовољство, са осмехом, на српске празнике и свечаности.
  Да убију и згроме нас и Бога у нама.
  Потпиши, са звездицом*, нема потребе да читаш!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here