Марко Ницовић и Леон Kојен у СУОЧАВАЊУ

Поделите:

Полицијски експерт Марко Ницовић и проф. др Леон Kојен гостују у вечерашњој емисији “Суочавање” на Новосадској ТВ са почетком у 21 час.

Водиће се дебата о односу снага на светској шаховској геополитичкој табли, интензивирању притисака на Србију у вези са Kосовом и Метохијом, територијалним аспирацијама Албанаца на Балкану, колико су извесне европске перспективе Србије…

Аутор и водитељ је Бојан Панаотовић.

Поделите:

2 Коментари

 1. Molim gospodina Koena da detaljno obelodani šta se dešavalo u Beču kada je bio pregovarač u vezi Kosova ispred Koštunice, gde je bio i Dušan Bataković, tadašnji ambasador Srbije, šta je sve čuo i zašto se povukao iz pregovora. Posebno bih ga zamolio da razjasni: da li je neslaganje Koštunice i Tadića u vezi poteza koje treba povući pred Međunarodnim sudom pravde, Koštunica za tužbu, Tadić za Jeremićevo Savetodavno mišljenje definitivno dovelo do pucanja njihove koalicije, ili odigralo izuzetno važnu ulogu u tome. Hvala!

  Hvala!

  • Можда тај човек може да објасни откуд плаво/жута застава ЕУ, плаво/жута Украине, плаво/жута БиХ, плаво/жута КиМ, откуд плаво/жута Демократске странке “жутих”? Откуд плаво/жута на грбу Крватске? Откуд плаво/жута на застави Аргентине?
   Да објасни ко су “жути”?
   Да објасни који су то “плави”?
   Да објасни откуд пољском жидову Јосифу Брозу да направи грб будуће републике са 6 пламенова Соломонових у жидовском Јајцу?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here