Миле Бајшев: Вучићу ти ћеш бити крив

Поделите:

И овај камен земље Србије… опевао је Ђура бедем који је увек стајао пред зверима које кидишу на нашу Отаџбину. Тај Камен који је и бедем и тврђава направљен од крви костију и срца наших предака. Тај Камен изграђен од жртва генрација и генерација наших Хероја.

Наши Хероји су сада у Пионирском парку у Београду, имају свој логор и у њему су већ преко два месеца. И у срцу Београда они опет бране Отаџбину. Сами. И опет одолевају небројаним нападима оних којима Отаџбина не значи ништа. Којима је Отаџбина прилика да дођу до своје личне моћи макар Отаџбина пропала и опет крварила.
Вучићу ако се деси да њихова борба не успе само ћеш ти бити крив. Херојима смо направили филмове и испричали њихове херојске приче и ту смо стали. За даље си надлежан ти. Ти мораш да обезбедеиш пуно поштовање народа и државе њиховој жртви за Отаџбину. Ти си тај који мора да спречи покушаје политиканата да њихову борбу за Отаџбину искористе за своје приземне циљеве.
Хероји су чисти, чисте душе срце, ума. Они не калкулишу, они нису калкулисали ни када су стали на браник Отаџбине. Њихове намере нису двосмислене и двосмисленост презиру. Они су до сада успевали да се одупру разним утицајима који њихову борбу желе да користе за борбу против власти а у корист својих ситних политичких циљева. Хероји су се одупрли политикантима и ту су још једном одбранили Отаџбину. Најагилнији у том покушају да их искористи је групација сакупљена око Веље Илића и генерала Момира Стојановића. Бивше досовачке перјанице, бивши министри који у своје време ништа нису учинили да се борба наших Хероја поштује и од народа и од државе. Веља багер и Веља крадуцкање.
А да питам тебе бивши начелниче Војно безбедносне агенције, шта си ти, тада у то време твоје моћи, урадио за Ветеране и Хероје? Шта?
Поново покушавате да манипулацијом као и 2000. себе инсталирате као власт Србије. Покушавате да манипулишете Херојима али су вас они прозрели и презрели. Ви идете по Србији окупљате мале локалне покрете честитих људи, обећавате им свашта ,лажете их. А они вам и поверују, јер поштене људе није тешко излагати. Користите у том циљу сва средства па се не либите ни да употребите своја лична познанства по амбасадама да би извршили утицај на поједине људе.
Ви сте манипулатори, којима није у нтересу да борба наших Хероја успе и да они остваре оно за шта се боре, него напротив, вама је интерес да им се од стране система одбију сви захтеви па да ви имате „причу“ да пумапте неке нове обојене револуције. У том циљу сте покренули и разне сплетке. Покушавате да Хероје међусобно завадите, да склоните са њиховог чела оне који вам никада неће дозволити да часну борбу наших Хероја ви искористите.

Вучићу поново се обраћам теби! Ако овакве политикантске групације успеју у својим намерама, за то ћеш бити ти крив. Само ти и нико други.Ти мораш да примиш Хероје и разговараш са њима. Ти си глава система а само системски се могу решити захтеви наших Хероја. Ако према њима наставиш и даље овакав ингнорантски однос послаћеш јасну поруку свима нама којима је Отаџбина изнада свега, послаћеш нам поруку да смо на различитим странама.
Ти Вучићу не одговараш само држави и народу, ти одговараша Отаџбини, а она је много више од државе и народа, она је и прошлост и будућност. Твој однос према Херојима ће бити та вододелница која ће те обележити у историји, и која ће бити прекретница у путу наше државе у нестанак или у васкрс Отаџбине. Наши Хероји су опет по цену својих живота на јасном путу очувања Отаџбине.
Живела Отаџбина

Миле Бајшев

Поделите:

3 Коментари

  1. Odlican tekst , Srbija je sad na prekretnici.Vreme je da se kroz odavanje postovanja herojima danasnjim isprave sve greske koje vekovima pravimo prema nasim junacima.Mora danasnja vlast i predsenik naci snage da naprave iskorak na sve predhodne partije i vladare Srbije.I da donesu zakon primeran ovim borcima ali i herojima prislih ratova.Ovo je popilacija kkja je drzavi dala sebe 100 % bez interesa.Zasluzuju svoje mesto i polozaj u ovom drustvu u ovoj drzavi vredno paznje i postovanja.ONI SU OTADZABINA!!!

  2. Све би то било лепо да тај Миле Бајшев није Напредњачка БОТИНА! А ви ветерани баш сте се усрећили, све око вас се скупила Вучићева гамадија да вас држи под контролом хахаха мада ништа није смешно…

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here