Милијана Балетић: Подршка за колеге Гојка Раичевића и Дражена Живковића!

milijana-baletic
milijana-baletic
Поделите:

Због објављене вести 12. јануара, да је у Вили Горица дошло до експлозије, Мило је истога трена, са лисицама на рукама, похапсио и у марице стрпао уредника портала ИН4С, Гојка Раичевића и главног уредника портала Борба, Дражена Живковића?! Ни то што је на порталу ИН4С вест гласила: „Према још увијек непотврђеним сазнањима, дошло је до експлозије у Вили ‘Горица’. На лицу мјеста су ватрогасна кола“ – што значи да се не тврди – Мила није спречило да не крене у акцију?! Поново је, по ко зна који пут, потегао за провереним рецептом гиљотине над истином у његовоме приватноме забрану, званом Монтенегро?!

Бескрупулозност мера, којих се с лакоћом лаћа, од убиства новинара Душка Јовановића, пребијања новинарке „Вијести“ Оливере Лакић, више пута хапшеног и привођеног колеге Раичевића… – говори о безочности једне инсталиране клике над народом и хиљадугодишњом историјом и традицијом праве Црне Горе!

Методи, које користе те инсталиране сподобе, у својој тридесетогодишњој владавини, говоре саме за себе?! Сва охолост и непрезање од безчашћа у поклапању, гажењу и победи над сопственим народом – својствене су само диктатурама!

Али, рећи диктаторима  да су им дела срамна, да су безочне свашточиње, да су поган, изроди, да су бешчасни – да су недостојни људскога рода, који су се подигли над својим народом да од њега праве робље – и снисходљиви бедници пред својим газдама – узалуду је! Да су они рођени да то чују, да их такве речи дотичу – они не би били то што јесу!

Зар треба већи доказа о губитку контакта с реалношћу и умишљаја сопствене свемоћи, од данашњих  поступака и одлука монтенегринаца да вежу Бога у своје параграфе, а себи припишу Божије моћи и – верном поносном народу и Свевишњем, као саучеснику – заједно суде?!

Нема оправдања ни у опијајућем трајању тродеценијске власти – власт овако може да узнесе – само људске танковине!!!

Ухапсити истину о збивању у данашњој Црној Гори, стављањем лисица на руке гласника и његов прогон и тамничење, доказ је под каквима – згажена Црна Гора – данас стење!

Једна племенита лакоћа осмеха, коју часни човек и професионалца Гојко Раичевић носи – шчепан у руке Милове полиције, која га спроводи у притвор и саслушање – доказ је личне снаге, коју му даје његова незамењива улога у ослобађању утамничене истине под Милом и осталим поброзицама у данашњој Црној!

Моја пуна подршка за часне колеге!

Милијана Балетић, новинар

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here