Милован Балабан: Видовдану на част!

Поделите:

 

Нашој глобалистичкој елити је одавно свако залагање за и најмањи српски национални интерес равно фашизму, који приписују Србима иако већ и врапци на грани знају да су се Срби једини на овим просторима борили против ове пошасти. Они као периферни део глобалистичке елите одавно мисле говоре и делају оркестрирано и синхронизовано са глобалним трендовима који се формирају мимо граница наше државе. Отуда није за чудо кампања против магазина Видовдан, који је само пренео њихове изјаве и сакупио их на једно место.

Њихове изјаве нису никако списак неподобних Срба већ представљају ставове за које се они јавно залажу. Но, може се рећи да изјаве сконцентрисане на једном месту заиста делују убедљивије и разоткривају крајњи став сваког њиховог политичког деловања (које у политичким кампањама избледи услед општих, нејасних, али и примамљивих порука које се упућују бирачима од стране ове политичке, боље речено идеолошке групације), а то је њима између осталог и политички неповољно и отуд етикетирање Видовдана, отуд покушај његове дискредитације.

Жигосање Магазина Видовдан је последица доприноса, који он даје, у разоткривању неприродности и антидржавности ставова наших либерала. Јер док читава Хрватска устаје на ноге када се њихови генерали осуде у Хагу, дотле наши либерали, наша квази-елита поздравља осуду Генерала Младића не обазирући се што тиме може да угрози опстанак Републике Српске, творевине стечене у муци и на жртви народа, која исти тај народ штити од асимилације или, не дај Боже, агресивнијег притиска којем би могла бити у будућности изложена.

Но ови ставови нису ништа ново у Србији. Познајемо их деценијама и вековима. Једино што су можда данас огољенији и јаснији. Уосталом ако је Анро Гујон осуђен у појединим медијима и био принуђен да се правда, како кажу што је био екстремни десничар а у суштини зато што помаже Србима на Косову и Метохији, што би онда Видовдан прошао боље у очима тих истих људи. Њихова осуда Видовдану може само да служи на част.

Милован Балабан, Видовдан

Поделите:

3 Коментари

  1. Svi srpski neprijatelji udaraju na Vidovdan, ljubomorni na bastion srpskog realpatriotizma, koji je opšte poznat po svojim realpatriotskim borcima, bez mane i straha, Dragomiru, Branimiru i Milomiru.
    Ovi stameno stoje na braniku Srpstva i kao trbuhozborci srpskog Mesije KaliNera prosvjećuju Nebeski narod u prave srpske i europske vrijednosti, te ga preumljuju da od ludog treba postati racionalan, tj. tumače učenje Mesije KaliNera da se ne treba suprotstavljati jačim od sebe, jer je Bog visoko, Rusija daleku a Srbija u NATO okruženju.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here