Мислав Хорват: Посљедњи српски државник

Поделите:

На данашњи дан рођен је посљедни српски државник. У преломним временима не само за српство, него и за људски род водио је српски народ, без и једног савезника, без Русије и Кине, са генералима ЈНА задојеним титоизмом који су хтјели бранити братство и јединство са онима који Србима никад нису били браћа и који су од запада наоружани и подржани да нападну Србе, са лажним патриотским опозиционарима које је плаћала хрватска служба, са народом који је деценијама расрбљаван и заглупљиван, са лудом женом и породицом, са службом и војском избушеном америчким агентима…
Правио је грешке, али је иза њега остала Република Српска, након 5 вијекова ускрсла српска држава западно од Дрине, резолуција 1244, минималан дуг, скоро сва стратешки важна предузећа у власништву државе и 10 година које су спасиле свијет, купили Русији времена да изњедри Путина и супротстави се англо-америчком империјализму и доминацији. То је остало иза Слобе, а шта ће остати иза ових данас?
Ево шта су о Милошевићу рекли највећи, најкредибилнији и најхрабији свјетски интелектуалци, који се годинама боре против англо-амерички глобалистичких елита:
“Милошевић је примјер суверенистичког отпора који се не заборавља, оне импулсивности која га је, због превелике љубави према својим идеалима, довела до сопственог краја, а да је тога био свијестан. Његово учење о отпору у нашем времену се тиче нашег идентитета као Европљана, наших коријена по којима се разликујемо од оних преко океана, једне земље без нације, без историје, једне земље начињене од мјешања разних боја, илузорног материјалистичког сна за многе: употријеби и баци.” (Дарио Зумкеллер, филозоф и социолог, један од водећих италијанских интелектуалаца)
“Милошевић је најдемонизиранија личност у тој најдемонизиранијој земљи. Њега бранити од велике је важности, а при том није неопходно да се човјек слаже са сваком његовом одлуком. Наиме, бранити Слободана Милошевића значи стати у обрану свих оних малих земаља које се боре да задрже право на самоодлучивање. Његов злочин састоји се у томе што се упорно супротстављао западним силама и мултионационалним компанијама које намјеравају да између себе пођеле југославенска богатства. У томе је бивши југославенски предсједник показао већу чврстину од многих вођа и на истоку и на западу који су веома лако пристајали на диктате “чувара” људских права.” (Барy М. Литуцхy водећи експерт и професор европске историје на престижним америчким универзитетима)
“Слободан Милошевић може се сматрати првим политичким затвореником такозване глобализације капиталистичких амбиција. Као симбол отпора Новом свјетском поретку морао је бити осуђен у процесу замишљеном да оправда НАТО-ове ратне злочине, а који се на крају претворио у спрдњу, те је морао послужити као примјер дисидентима који нису спремни “сурађивати” и одбијају служити Новом свјетском поретку.” (Робин де Руитер највећи свјетски експерт за анализу глобалних елита, историчар и теолог, говорио седам језика, најпревођенији холандски писац свих времена)
Занимљиво да Туђман има тргове, улице и споменике по цијелој Хрватској. Тек отворени нови аеродром у Загребу, највећи у Хрватској назван је “Фрањо Туђман” и тако га је назвала СДП-ова влада, значи наводни љевичари. Иако је Туђманова ћерка Невенка осуђена од хрватског суда ради криминала, Туђманов унук је са 25 година имао банку коју је отворио са криминалцем Хрвојем Петрачем и коју су заједно покрали. Туђманова жена је ухваћена како уплаћује 200 000 марка и 50 000 долара на свој рачун, док је водила наводну хунанитарну организацију за децу Хрватске. Туђман је поклонио хрватски телеком Њемцима и омогућио пљачкашку приватизацију. Са друге стране, није спорно да је Слоба имао жену и сина какве је имао, али водио је земљу под санкцијама. За разлику од Хрватске, где су се највеће пљачкашке приватизације десиле за вријеме 10 година Туђманове власти у којима је и сам Туђман учестовао, у Србији су се пљачкашке приватизације одиграле након 5. октобра кад Слобе више није било.
У околностима у којима је водио Србију направио је максимум, избјегао је грађански рат између националиста и комуниста, извукао на рачун Крајине која се није могла бранити Републику Српску, изборио резолуцију 1244 и мање се задужио у 10 година него све владе послије њега у 10 дана. Ко је деведесетих требао водити Србију? Шешељ, Мићун, Драшковић? Сваки од те тројице одвео би Србију у нестанак. 1971. Србију је водила србофобна Латинка Перовић и њезина банда, а у Хрватској градило 20 хотела годишње, па су ипак Хрвати покренули масовне демонстрације против Срба и Југославије. Сви српски непријатељ (усташе, балије, шиптари, аутошовинисти, другосрбијанци) мрзе Милошевића, запитајте се зашто?

Мислав Хорват

Поделите:

12 Коментари

 1. Da ja ga mrzim isto, gde si bre Mislave. Jebe te malo taj tvoj hrvatski…..jes da sam malo zardjao ali Hrvati kazu “poduzeca” a ne “preduzeca”…jao s cime se sluzite vi iz DB-a ste totano pukli, ja mislim da se izmisljen lik kao Mislav pojavio, to je najveci dokaz da ste fakat izgubili kompas.

 2. Video sam sinoc ovaj stav Horvata o Milosevicu,i pomislio da ga treba objaviti,pa i ovde.
  Cestitam Horvatu i cestitam Vidovdanu,na objavi.
  Ovo je ozbiljan stav,covek navodi neke cinjenice,nema tu mnogo subjektivnog misljenja.
  Zna se da je citav rat,devedesete,sankcije,izbeglice,zaduzenost bila manja od 10 milijardi $,sto sada “u miru”,zuti ili plavo-crni,jos gore,odrade za 5 godina.
  Za vreme vlade Zorana Zivkovica je bila najmanja zaduzenost,ili zaduzivanje,treba to reci.
  U sred devedesetih,zavrsen je prolaz Vukov spomenik,1995.g.,ogromna investicija.
  Sada tamo raste trava na zardjalim pokretnim stepenicama,kos taksi stanice, i svaku (nesposobnu) vlast posle Milosevica, boli dupe za to.
  Sledece godine,1996-te,Milosevic je napravio sporazum sa Rugovom,i postojala je prilika da se sa albancima napravi odredjeni sporazum.
  Medjutim,1997,pre tacno 20 godina,krecu Sorosi svih boja da ruse Srbiju,krecu ,tzv,”studentski protesti”,pojavili se “studenti” Cedomir Jovanovic,ciganin,kome je otac bio ugledni cergar,imao je mecku u vlasnistvu,pa Cedomir Antic,anglosaksonski Srbin…
  Dalje sve znamo.
  Bravo Horvate!

 3. da, ja sam mrzeo Milosevica ali kad sam video “Baru Licuthu” sa prestiznih Americkih Univerziteta….prelomio sam, ubedio me Srbenda Mislav…….taj Piedmont, South Dakota univerzitet je naj naj….A i ovaj Robin De Ruiter,…kazu sam izdaje knife jer niko u Holandiji nece da mu ih izda….pa je morao da napravi svoje poduzece….il kako bi Mislav na srpskom rekao “preduzece”….Go Mislav Go…u Sremskoj Kamenici si faca ej…..

 4. Izvesno je da Slobi nije bilo lako! Sa onkvom “ludom ženom” (odlična, prava formulacija) i onakvom decom, (sinom i ćerkom) i td. Potpuno ne naklonjeno vreme za predsednikovanje. Ipak, ima šta mu se i zameriti. Poverovao je generalima, Blagoju Adžiću glupom idiotu, ali i u porodici je bio samo običan “papučar”!

 5. Čak je i Horvatima sve jasno, a iz komentara vidim da mnogim budalama nije…
  Ima samo jedna greška u tekstu.
  Niko sem Slobe i ne bi vodio Srbiju, jer je bilo nemoguće da na vlast dođe Vojislav Šešelj (npr).
  Sloba je bio, kao i pokojni Patrijarh Pavle i Vojvoda Šešelj, BOŽJI DAR, OVOM BEZBOŽNOM NARODU!
  Sad nek uživaju u DOS plodovima i Koštunici što u oči gleda…, …
  Horvate – dobar si.

 6. Inače, nevezano za Mislava, treba znati da su Horvati najvećim delom Srbi, a ne Hrvati. Danas možda i ima više Horvata koji su Hrvati ali do skora su skoro svi Horvati bili Srbi. Pa kako to, pitaju se mnogi? Lepo. Hrvatska je u 18. veku tek geografski pojam a politika bečkog dvora, po verskim pitanjima, nije bila tolerantna prema pravoslavnom stanovništvu pa u onom delu koji se zvala Horvatska, to jest bivša, iz pre turskog vremena, Gornja Slavonija, nije tolerisano pravoslavlje pa su tamošnji pravoslavci bili terani, ili da se pokrste na katoličanstvo, ili da se isele. Oni koji su se iselili (velikim delom u Mohačko polje) od tamošnjeg stanovništva, pretežno Mađara, nazvani su Horvati. A i logično je da neko ko živi u Horvatskoj ne dobije ime Horvat, nego ga tako prozovu tek ako se preseli iz Horvatske u neki drugi kraj.

 7. Pod pretpostavkom da ste sci vi najobicniji ljudi koji pisu na internetu ja ne mogu da ceryjem da ste (bez uvrede) tako glupi da ne posumnjate da mislav horvat produkt udbaske maste. A pod pretpostavkom da ate svi vi jedan covek i placeni of nekoga da ovo radite…ja ne mogu da verujem da ate toliko draki da mislite da ce u ovo neko da poveruje. Ili ….ili ste toliko brilijantni pa ste zakljucili da sto bizarnije karaktere izmisljate da ce neko sve vise da vam veruje.

  Vi niste notmalni. Ako vi of ovoga zaradjujete za zivot vi niste notmalni. Jel ste vi svesni da su vam meseci izbrojani i da ce ovoj budalastini doci kraj.

 8. Secam se ovde u Americi nekada je bio populran talkshow Jerry Springer koji je krenuo sa nekim normalnim ljudskim temama ali je baja skliznuo u sve bizarnije teme. Pa je dovodio zene sa ljubavnicima, zene koje se ljubavisu sa tastom, sa muzevim bratom, dno dna…naravno to su bile sve neke crne ili white trash familije. Jednom je doveo crnca koga je dovela porodica i rekli su da im sin tvrdi da je belac. Odrice se crne rase svog porekla pa je rekao da je belac. Cela emisija ubedjuju ga svi da prihvati ko je (a imao je 20-tak godina)….neverovatno, mislim da je tu Jerry Springer odjavljen…a kad su tog crnca pirali sta ima da kaze za sebe a on kaze “ma dobro, pogresio sam, bio sam budala, ali ipak nisam ko onaj Mislav Horvat”….hahahhaahaha

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here