Небојша Бакарец: Страх опозиције и њена бестијална изборна кампања

Поделите:

ДЕМАНТИ

Познато је да се налазимо на врхунцу кампање, и да опозициона кампања досеже врхунац  бестијалности. Уз то се чине многа кривична дела од стране лица која су симпатизери или чланови појединих опозиционих странака.

Прво. Саопштавам да је НН лице сачинило лажну мејл адресу са мојим именом.  Та лажна адреса гласи: [email protected]gmail.com . Сачињавањем ове адресе почињено је прво кривично дело, јер садржи моје име и презиме, а ја нисам власник те мејл адресе и нисам дао сагласност за њено отварање.

Друго. Са ове лажне адресе послат је мејл лажне садржине свим медијима, са мојим именом у потпису. Лажна порука гласи: Поштовани, Шаљем вам свој текст “Београд на води колосална обмана” посвећен почецима промоције пројекта Београд на води и молим вас да га у целости објавите. Молим Вас да ме потпишете са Небојша Бакарец, одборник у градској скупштини града Београда и члан Српске напредне странке. Поздрав“. Слањем овог мејла почињено је друго кривично дело, због тога што нисам аутор те мејл поруке, а потписано је моје име као аутора, и пошиљаоца.

Треће.  У атачменту – прилогу поруке свим медијима је послат  злонамерно прерађени и скраћени ауторски текст,  без моје сагласности. Текст је настао пре 4 године, а подмеће се да се ради о новом тексту. То је треће кривично дело.

Све заједно ради се о превари, лажном представљању, злоупотреби (крађи) идентитета и повреди ауторских права.

Четврто. Текст је неовлашћено објавио само Куриров портал „Еспресо“, уз обмањујући наслов „Небојша Бакарец је напредњак, али против Београда на води“. Нико из Курира или Еспреса ме није позвао да провери очигледно сумњив мејл који су добили, нити да провери ауторство текста, или  датум настанка текста, нити да затражи сагласност за објављивање. У свему томе добро је што ни један други медиј није насео на ову превару. Неовлашћено послати и објављени  текст је настао у изборној кампањи 2014. Тада нисам био члан СНС, већ члан ДСС, па текст није могао написати члан СНС (“напредњак”). Као грађевински инжењер по образовању, у фебруару 2014.године сам имао озбиљне сумње у пројекат Београд на води. Уназад, три године стварност демантује моје сумње и критике. Београд на води напредује корацима од седам миља.

БЕСТИЈАЛНА КАМПАЊА

То што су политички противници учинили мени, није ништа у поређењу са  другим примерима зверске кампање.

Пре један дан, 24.02.2018, лист „Данас“ је кроз интервју са Марком Јакшићем, напао Вучића, његовог сина и брата, као и Милана Радојчића из Косовске Митровице. Инсинуира се и у том тексту, али и још од дана убиства Оливера Ивановића, да су Александар Вучић и Милан Радојчић „убице“ Ивановића. То су безумне и бестијалне оптужбе.

Пре два дана, у медијима и преко друштвених мрежа, нападнута је Ирена Вујовић, најскареднијим увредама и оптужбама, од стране Ђиласових кандидата и симпатизера. Један ниво напада је ударао на само биће жртве, на њен пол, на карактер и морал. Други је ударао на њено занимање и образовање. Ирена Вујовић  је дискриминисана, оклеветана, извређана. Нико из тзв. цивилног сектора није стао у њену одбрану.

Напад на мене није ништа посебно, када се упореди са бестијалним нападима на Ирену Вујовић, Александра, Андреја и Данила Вучића, и Милана Радојчића. На друштвеним мрежама се отворено прети убиством  Вучићу, Ирени Вујовић и функционерима СНС. Опскурна организација „Кључ промена“ у свом споту сугерише ликвидацију Вучића и Ирене Вујовић, уз сугестивне звуке пуцњева из ватреног оружја.  Лист „Данас“ је 22.02.2018.отворено промовисао овај фантомски покрет. У случајевима напада на Вучића и Вујовић на друштвеним мрежама, почињено је више кривичних дела. Много пута до сада путем друштвених мрежа  су упућене убилачке поруке на рачун функционера СНС. Број поремећених  се умножава. Ускоро ће неко психотично лице да пређе са речи на дела. Да ли ћемо онда лити крокодилске сузе над жртвом или жртвама?

25.02.2018.                     

Аутор је политички аналитичар и кандидат СНС за градског одборника

Небојша Бакарец

Поделите:

1 коментар

  1. Стварно си Небојша заморан.
    Да ли се сећаш народне пословице: Потурица је гори од Турчина.
    Мало вредиш па си се за мале паре продао.
    Како ти је кад се ујутру погледаш у огледало.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here