НЕМА ПРЕДАЈЕ! Ево како Србин брани своје имање усред Косова (ФОТО)

Поделите:

НИЈЕ КУЋА НА ПРОДАЈУ – Андрија Симић је прву понуду да прода кућу и земљу добио је од једног Албанца из Приштине, који му је понудио 300.000 евра у готовини:

Рекао ми је да могу да их избројим и да после одмах одемо код нотара, а ја сам му рекао да ми се губи са очију и да тим пара ма не може да купи ни један цвет из мог ружичњака. Није много прошло, дошао је други Албанац, из Пећи, нудио ми је исту цифру.

Каже Андрија Симић из Лапљег Села, поред Грачанице и додаје:

Баш овде хоћу да ми се деца роде, под овим кровом. Хоћу да се играју у овом дворишту, ту су ми се деда и отац играли. Ту сам ја проходао, ту ћу остарити и умрети. Поетски звучи, али је тако, гарантујем вам.

Пола милиона евра одбио је у септембру када је један албански брачни пар дошао испред његове куће у црном џипу: Мислим да је био „мерцедес“ са швајцарским таблицама. Човек је прво нудио 350.000, после 400.000 евра. Када сам му рекао да ме новац не занима, он ми је казао да ће ми дати 500.000 евра у кешу. Слатко сам га одбио.

 

Да сте га само видели како је љутито отишао одавде, за њим су на асфалту остали црни трагови од гума – прича Андрија док намешта шајкачу.

https://www.facebook.com/herojikosara/posts/141395294357079

Фејсбук страница Хероји са Кошара

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here