Никола Петровић: ДОКЛЕ, МИРЈАНА?

Поделите:

Молим, преклињем све новинаре да Мирјану Карановић не називају “нашом“ глумицом! Она је само наш хлеб јела, али нико није туђи, као што је она! Она је усташа, она је Шиптарка, она је Бошњакиња, она је ђубре, она је све, само наша није!

Ни наши џелати нас не мрзе као поменута грдоба и ја не могу да појмим одакле јој толика мржња према народу чији је хлеб јела, према народу који је подигао, према народу без којег се за њу не би ни знало! Кроз читаву своју каријеру, представљала је жртву Срба! Силују је четници, силују партизани, силују радници, директори и све сами Срби! Има више кадрова секса од Лизе Ан. Онда је кољу, убијају, муче и гле, опет Срби! Посветила је живот и каријеру блаћењу Српства. Пошто више није интересантна гола, (а руку на срце, никад није ни била јер је ружна к’о акреп) у последњем остварењу глуми жену ратног злочинца. Замислите, злочинац је Србин. Сада је на затварању Трибунала кроз сузе читала потресна сведочанства жртава и ожалошћених, над којима су злочин починили опет Срби, наравно.

А ја бих подсетио ту наказу да су одлуком тог суда једино Срби осуђени на 11 векова робије! А да су и Срби убијани, клани, силовани, да су им одсецане главе, вађени органи, да су стрељани, мучени и да их на тим просторима више нема, иако свих других у Србији има. Али, за те злочине нико не робија 11 векова, иако је у само једном веку страдало више Срба, него свих других националности бивше Југославије заједно.

Је л’ ти мало, Мирјана?! Да ти је некако да нас сатреш, м?! Да нас нема!

Никола Петровић

Видовдан

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here