Nikola Petrović: DOKLE, MIRJANA?

Podelite:

Molim, preklinjem sve novinare da Mirjanu Karanović ne nazivaju “našom“ glumicom! Ona je samo naš hleb jela, ali niko nije tuđi, kao što je ona! Ona je ustaša, ona je Šiptarka, ona je Bošnjakinja, ona je đubre, ona je sve, samo naša nije!

Ni naši dželati nas ne mrze kao pomenuta grdoba i ja ne mogu da pojmim odakle joj tolika mržnja prema narodu čiji je hleb jela, prema narodu koji je podigao, prema narodu bez kojeg se za nju ne bi ni znalo! Kroz čitavu svoju karijeru, predstavljala je žrtvu Srba! Siluju je četnici, siluju partizani, siluju radnici, direktori i sve sami Srbi! Ima više kadrova seksa od Lize An. Onda je kolju, ubijaju, muče i gle, opet Srbi! Posvetila je život i karijeru blaćenju Srpstva. Pošto više nije interesantna gola, (a ruku na srce, nikad nije ni bila jer je ružna k’o akrep) u poslednjem ostvarenju glumi ženu ratnog zločinca. Zamislite, zločinac je Srbin. Sada je na zatvaranju Tribunala kroz suze čitala potresna svedočanstva žrtava i ožalošćenih, nad kojima su zločin počinili opet Srbi, naravno.

A ja bih podsetio tu nakazu da su odlukom tog suda jedino Srbi osuđeni na 11 vekova robije! A da su i Srbi ubijani, klani, silovani, da su im odsecane glave, vađeni organi, da su streljani, mučeni i da ih na tim prostorima više nema, iako svih drugih u Srbiji ima. Ali, za te zločine niko ne robija 11 vekova, iako je u samo jednom veku stradalo više Srba, nego svih drugih nacionalnosti bivše Jugoslavije zajedno.

Je l’ ti malo, Mirjana?! Da ti je nekako da nas satreš, m?! Da nas nema!

Nikola Petrović

Vidovdan

Podelite:

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here