Никола Петровић: НВО – тешка коњица под командом моћника

Поделите:

Ни најмање ме не чуди да Центар за права детета тражи укидање доживотне казне за убице деце. Јер у земљи у којој су казне за такве злочинце најстроже, ти потенцијални злочинци морају газити кочницу пред својим нагонима. А, ако је злочинаца мало, чему онда Центар?

По истом принципу, захваљујући феминистичким организацијама, монструм Малиша Јефтовић је сведен безмало на жртву, а силовао је и убио трогодишње дете. Мада, то дете још није формирана жена, па разумем зашто оно није имало права код феминиста.

Циљ свих НВО јесте управо тај да злочина и обесправљености буде у што већој мери, како би они добијали финансије под паролом борбе за заштиту, паралелно бранећи злочинце. Све је финансирано са виших инстанци, а могућности су многобројне. Од потрошачких манија, до обарања влада и укидања суверенитета читавих држава.
Имамо термин потпуно погрешан ,,насиље над женама”, али психолошки скроз логичан. Да ли је жена људско биће или животиња? Зашто је насиље другачије ако га почини мушкарац, зашто није насиље над женама ако жена повреди жену? Да ли сам ја мање насилан, ако вам уместо сестре убијем оца или брата јер они нису жене? Ствар је врло проста. Насиље је насиље, али ако кажемо НАСИЉЕ НАД ЖЕНАМА ми аутоматски стварамо психолошки ефекат где се мушкарци и жене уместо у заједницу стављају у супротне, непријатељске таборе. Том трећеразредном, изнуђеном тензијом служе се и новинари исто тако трећеразредних портала када великим словима напишу СРБИН УБИО ХРВАТА (ФОТО/ВИДЕО) и евоцирајући ратне дане, буде сукобе и жучне расправе међу људима, којих иначе не би било. Стил ,,завади па владај” чак и данас убира своје плодове. Тако храбро ,,осамостаљени” мушкарци и жене, спадају на јединке под контролом корпоративних магова, а њихова права ће се постепено смањивати. Тако сами неће имати подршку, па ће морати да раде и оно што иначе не би јер глад за понос не мари. Очекивати да се НВО истински боре за нечија права, једнако је као очекивати да се трговац оружјем бори за мир.

Зато сада имамо борце за права животиња и борделе за секс са животињама. Борце за права радника док старосне границе и радно време само расту. Борце за права детета где су наркоманија и вршњачко насиље у вртоглавом порасту и борце за права жена поред којих жене страдају све више, из године у годину. Имамо и слободе неограничене. Иако се човек од животиње одвојио онда када је почео покривати гениталије, наша је еманципација догурала до те мере да ми сада гениталије на Инстаграму показујемо сасвим поносно, враћајући се на ступањ животиње. То је отприлике напредак који нам следи. Бићемо животиње у развалинама међуљудских односа што добрим делом и јесмо, а узде ће држати – као што већ добрано држе они који пропагирају и финансирају нашу илузију да нам је тако боље, док ће њихови бракови бити стабилни, њихова деца збринута, а њихове породице преносити енормна богатства са колена на колено, без намере да се ико од њих ,,осамостали”, мада свима говоре да је то добро.

Они се боре за наш мир и наше право да живимо, тако што нам у руке уместо цвећа гурају пушке.

Никола Петровић

Поделите:

1 коментар

  1. Сатанизам чије елементи објашњава Петровић опслужују људи (прецизније нељуди) који припадају тачно једном народу, који не трпи да га критикују. Значи јасно је.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here