Nikola Petrović: ODE I KOJA, KUĆEMO SAD CRNI MI?!

Podelite:

Jao, ‘oće mi želudac na usta od Kojine crne rupe i dubokoumnih priča antisrpskih umetnika. Sve te priče su mogle biti ispričane pre 17-18 godina. Ma, makar pre deset! Ali, ne… Vera, tradicija, odbrana, kultura, nacionalni ponos, standard, suverenitet, sve, ali sve što je vitalno u jednoj državi, padalo je jedno za drugim, a umetnici – ćute!

Izdaja vojskovođa, prebacivanje pregovora, raspad države, umetnici – ćute.
Niko da kaže: Ljudi, pojeli smo govno!
Jer, oni tad i nisu. Snimali su antisrpske filmove, primali nagrade po Rvackoj, lizali se po Albaniji, a sada, kada više nisu glavni, eto navrlo poštenje kurvinsko i briga za Srbiju, na dupe im izlazi! Pa zamislite, prave i stranke! Oni će politički spasiti Srbiju! Iako su politikom uništili i predstavu o sebi, a da ne pominjem što su uništili i ovu državu i narod ovaj. Pa videvši da ih je narod pročitao, da ih više neće, da njihova priča više ne prolazi, onda ne valja zemlja, ne valja narod, ne valja ništa i oni jadni odlaze, a mi tužno za njima gledamo!

Ne valja vlast? Dobro, i ne valja, nikad neće ni valjati. Ali, konkretno ova stranka, SNS, ne bi ni postojala da ovaj Koja, Bjela, onda onaj nosati ćuran, pa Sergeja i još pogolem krš te bagre nisu rušili državu, a dalje, ako bi nekim slučajem i postojala, ne bi bila na vlasti da pre nje na vlasti nisu bile jebene ustaše koje su satirale Srbiju na svim poljima. Ustaše, podržane od strane jebenih umetnika navedenih. Indirektno, upravo Koji i sličnima imate da zahvalite za tu crnu rupu, koju on pominje.

Ne valja u ovoj državi. Ne valja jer ima još previše Koja i kurčevih umetnika.
Ubrzajte odlaske. Samo neka vama bude dobro, lako ćemo mi. Kad ste vi siti i mi smo.

Petrović. Nikola Petrović
Podelite:

2 Komentari

 1. Loza Petrovića neće nikada izdati niti izdahnuti.
  A kojekakvih Koja je uvek bilo. Odlazili su da nas otuda pljuju, jer im je u rodu.
  Ili ćute ili pljuju, baljezgaju.
  Znam junake Bjelogrliće iz okoline Gacka.
  Ovaj mali njihov od Pančevačkih postade izrod, po stare dane.
  Kada je bio mali bio je veliki, neka ih – nećemo im ništa.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here