Никола Петровић: ОДЕ И КОЈА, КУЋЕМО САД ЦРНИ МИ?!

Поделите:

Јао, ‘оће ми желудац на уста од Којине црне рупе и дубокоумних прича антисрпских уметника. Све те приче су могле бити испричане пре 17-18 година. Ма, макар пре десет! Али, не… Вера, традиција, одбрана, култура, национални понос, стандард, суверенитет, све, али све што је витално у једној држави, падало је једно за другим, а уметници – ћуте!

Издаја војсковођа, пребацивање преговора, распад државе, уметници – ћуте.
Нико да каже: Људи, појели смо говно!
Јер, они тад и нису. Снимали су антисрпске филмове, примали награде по Рвацкој, лизали се по Албанији, а сада, када више нису главни, ето наврло поштење курвинско и брига за Србију, на дупе им излази! Па замислите, праве и странке! Они ће политички спасити Србију! Иако су политиком уништили и представу о себи, а да не помињем што су уништили и ову државу и народ овај. Па видевши да их је народ прочитао, да их више неће, да њихова прича више не пролази, онда не ваља земља, не ваља народ, не ваља ништа и они јадни одлазе, а ми тужно за њима гледамо!

Не ваља власт? Добро, и не ваља, никад неће ни ваљати. Али, конкретно ова странка, СНС, не би ни постојала да овај Која, Бјела, онда онај носати ћуран, па Сергеја и још поголем крш те багре нису рушили државу, а даље, ако би неким случајем и постојала, не би била на власти да пре ње на власти нису биле јебене усташе које су сатирале Србију на свим пољима. Усташе, подржане од стране јебених уметника наведених. Индиректно, управо Који и сличнима имате да захвалите за ту црну рупу, коју он помиње.

Не ваља у овој држави. Не ваља јер има још превише Која и курчевих уметника.
Убрзајте одласке. Само нека вама буде добро, лако ћемо ми. Кад сте ви сити и ми смо.

Петровић. Никола Петровић
Поделите:

2 Коментари

 1. Лоза Петровића неће никада издати нити издахнути.
  А којекаквих Која је увек било. Одлазили су да нас отуда пљују, јер им је у роду.
  Или ћуте или пљују, баљезгају.
  Знам јунаке Бјелогрлиће из околине Гацка.
  Овај мали њихов од Панчевачких постаде изрод, по старе дане.
  Када је био мали био је велики, нека их – нећемо им ништа.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here