Никола Петровић: Сви су они власт, а ви сте једне обичне и насамарене будалетине

Поделите:

Заиста, промене су се догодиле… Некада су се револуционари поносили затворским данима, то је била иницијација, проводили су године тамо, писали књиге и стварали велика дела, како на папиру, тако и на политичкој сцени. Добра или лоша, неважно, али велика свакако. Били су груби, храбри мужјаци, алфа. Да се лате оружја, да издрже недаће, да истрају и најпре, нису били глупи. Дела таквих и данас одзвањају, видиљива су, изучавају се.

У данашње време, видимо револуционара који вришти ко пи*ка: УДАРИЈО МЕЈЕ УДАРИОМЕЈЕ УДАРИЈОМЕЈЕЕЕЕЕ! МАЈКАААА, МААААЈКАААААА!

Онда дође мајка. ”ПУСТИТЕ МИ ДЕТЕ!”
Таман к’о да је одгојила јунака, па га заробили у рату. А она одгајала билмеза размаженог, који црче што је преноћио у притвору, мајка га тражи. Билмеза који лупа по граду, разбија, па кад га приведу- Што ми дирате дете?

Попут оне безобразне дечурлије која дођу у госте, крше и ломе док мајка преврће очима, па кад подвикнете, мама се на вас љути, уместо на себе јер одгаја дебила.

Али, није ни чудо да одгаја дебила јер ивер не пада далеко од кладе. Да је ико од вас паметан, схватио би да нико од тих вођа и револуционара уопште није робијао никада, нити ће! И ако преноће мало, наплатиће дебело. И Вук је власт, и Бошко је власт, и Ђилас је власт и Вучић је власт…

Сви су они власт, а ви сте једне обичне и насамарене будалетине које нису способне да измене ни смер сопственог размишљања, а камоли начине на које власт функционише и функционисаће још дуго.

Зато, ако нећете да вам ”дееете мајкинољубигамајкапичкастог” лемају пандури, опалите му шамар сами следећи пут кад мали разбојник реши да лупа стакла по престоници и прави селфије са Аном Сомовић, гурајући неког Бошка и Ђиласа на власт, док они њега гурају у затвор.

Закључајте га у собу, нека га пусти пубертет мало. Или, нека га закључава милиција. Мени свеједно, него сте глупи, па зато ја….

Никола Петровић

Видовдан

Поделите:

7 Коментари

 1. Režim se smenjuje a vlast je ono što dolazi posle svakog režima.
  Dakle nije isto vlast i režim.
  Vlast je volja,intencija,težnja a režim to ti je propala stvar..
  Ono što je bilo kućni ljubimac kojeg niko neće i ne želi da ga hrani i poji pa ga jednostavno vlasnici puste sa povodca da se slobodno šeta kud želi jer im ne treba više da se zamajavaju oko toga.
  A Boško,Vuk,Đilas nikad nisu bili režim da ih se kurtališe na način kako to Srbi vole da rade sa svojim miljenicima..
  Tek treba da budu kurtalisani kad zasednu u fotelju.

 2. Правилна анализа. Сви елементи ту су политтехнологија. Због коришћења деце и школараца на митинзима руских евреја против диктатора Путина на крају су руси донели закон по којем се забрањује коришћење деце у протестима. Чак се усадио термин “они же дети”.
  Него, у царском србском Призрену гради се синагога. Дошли евреји. Кога интересује подробније:
  https://lechaim.ru/news/s-pomoshhyu-ssha-v-kosovo-strane-gde-bolshinstvo-naseleniya-musulmane-planiruetsya-postroit-pervuyu-sinagogu-i-evrejskij-muzej/

 3. Kakva zalost, da u vreme kad Srbi moraju da budu slozniji, nego ikada, da sacuvaju djelove svoje zemlje, sebicni, ambiciozni , gladni vlasti, nekoliko tipova skrece paznju sa ocuvanja svoje svete zemlje. NIje li ovo slicno dogadjajima , koji su naneli stetu i sramotu Srpskom Narodu. Tipovi m koji su postavljeni na vlast od stranaca, su predali nepravednom sudu zakoniti izabranog prdsednika , Srbije, i cjelokupno vojne staresine, koji su junacki branili svoju zemlju.

  • se ljudu sloze oko gluposti, onda su samo gomila budala.Nama treba sloga kao zamena za zakon koji nista ne znaci ni vlasti, a samim tim ni gradjanima, pa se pribegava tribalistickoj slozi.I zaista smo slozni 90% skupstine su proEU snage!!!Nama, naprotiv, treba nesloga, trebaju razlike u politickim programima i sve to ograniceno ustavom, a ne da suverenitet i teritorijalni integritet postane pitanje politicke orjentacije i licnih stavova!Sloga je za plemena, za civilizovane ljude su zakoni.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here