Nikola Petrović: Svi su oni vlast, a vi ste jedne obične i nasamarene budaletine

Podelite:

Zaista, promene su se dogodile… Nekada su se revolucionari ponosili zatvorskim danima, to je bila inicijacija, provodili su godine tamo, pisali knjige i stvarali velika dela, kako na papiru, tako i na političkoj sceni. Dobra ili loša, nevažno, ali velika svakako. Bili su grubi, hrabri mužjaci, alfa. Da se late oružja, da izdrže nedaće, da istraju i najpre, nisu bili glupi. Dela takvih i danas odzvanjaju, vidiljiva su, izučavaju se.

U današnje vreme, vidimo revolucionara koji vrišti ko pi*ka: UDARIJO MEJE UDARIOMEJE UDARIJOMEJEEEEE! MAJKAAAA, MAAAAJKAAAAAA!

Onda dođe majka. ”PUSTITE MI DETE!”
Taman k’o da je odgojila junaka, pa ga zarobili u ratu. A ona odgajala bilmeza razmaženog, koji crče što je prenoćio u pritvoru, majka ga traži. Bilmeza koji lupa po gradu, razbija, pa kad ga privedu- Što mi dirate dete?

Poput one bezobrazne dečurlije koja dođu u goste, krše i lome dok majka prevrće očima, pa kad podviknete, mama se na vas ljuti, umesto na sebe jer odgaja debila.

Ali, nije ni čudo da odgaja debila jer iver ne pada daleko od klade. Da je iko od vas pametan, shvatio bi da niko od tih vođa i revolucionara uopšte nije robijao nikada, niti će! I ako prenoće malo, naplatiće debelo. I Vuk je vlast, i Boško je vlast, i Đilas je vlast i Vučić je vlast…

Svi su oni vlast, a vi ste jedne obične i nasamarene budaletine koje nisu sposobne da izmene ni smer sopstvenog razmišljanja, a kamoli načine na koje vlast funkcioniše i funkcionisaće još dugo.

Zato, ako nećete da vam ”deeete majkinoljubigamajkapičkastog” lemaju panduri, opalite mu šamar sami sledeći put kad mali razbojnik reši da lupa stakla po prestonici i pravi selfije sa Anom Somović, gurajući nekog Boška i Đilasa na vlast, dok oni njega guraju u zatvor.

Zaključajte ga u sobu, neka ga pusti pubertet malo. Ili, neka ga zaključava milicija. Meni svejedno, nego ste glupi, pa zato ja….

Nikola Petrović

Vidovdan

Podelite:

7 Komentari

 1. Režim se smenjuje a vlast je ono što dolazi posle svakog režima.
  Dakle nije isto vlast i režim.
  Vlast je volja,intencija,težnja a režim to ti je propala stvar..
  Ono što je bilo kućni ljubimac kojeg niko neće i ne želi da ga hrani i poji pa ga jednostavno vlasnici puste sa povodca da se slobodno šeta kud želi jer im ne treba više da se zamajavaju oko toga.
  A Boško,Vuk,Đilas nikad nisu bili režim da ih se kurtališe na način kako to Srbi vole da rade sa svojim miljenicima..
  Tek treba da budu kurtalisani kad zasednu u fotelju.

 2. Pravilna analiza. Svi elementi tu su polittehnologija. Zbog korišćenja dece i školaraca na mitinzima ruskih evreja protiv diktatora Putina na kraju su rusi doneli zakon po kojem se zabranjuje korišćenje dece u protestima. Čak se usadio termin “oni že deti”.
  Nego, u carskom srbskom Prizrenu gradi se sinagoga. Došli evreji. Koga interesuje podrobnije:
  https://lechaim.ru/news/s-pomoshhyu-ssha-v-kosovo-strane-gde-bolshinstvo-naseleniya-musulmane-planiruetsya-postroit-pervuyu-sinagogu-i-evrejskij-muzej/

 3. Kakva zalost, da u vreme kad Srbi moraju da budu slozniji, nego ikada, da sacuvaju djelove svoje zemlje, sebicni, ambiciozni , gladni vlasti, nekoliko tipova skrece paznju sa ocuvanja svoje svete zemlje. NIje li ovo slicno dogadjajima , koji su naneli stetu i sramotu Srpskom Narodu. Tipovi m koji su postavljeni na vlast od stranaca, su predali nepravednom sudu zakoniti izabranog prdsednika , Srbije, i cjelokupno vojne staresine, koji su junacki branili svoju zemlju.

  • se ljudu sloze oko gluposti, onda su samo gomila budala.Nama treba sloga kao zamena za zakon koji nista ne znaci ni vlasti, a samim tim ni gradjanima, pa se pribegava tribalistickoj slozi.I zaista smo slozni 90% skupstine su proEU snage!!!Nama, naprotiv, treba nesloga, trebaju razlike u politickim programima i sve to ograniceno ustavom, a ne da suverenitet i teritorijalni integritet postane pitanje politicke orjentacije i licnih stavova!Sloga je za plemena, za civilizovane ljude su zakoni.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here