Ништа од историјског сусрета: Тачи се ипак неће састати са Трампом!?

Поделите:

Из кабинета тзв. косовског председника Хашима Тачија није потврђено да ће се он састати са америчким председником Доналдом Трампом. Близак Тачијев сарадник Ардиан Арифај је за приштински лист ”Газета Експрес” рекао да је тачно да Тачи почетком следеће недеље путује у Њујорк, али да не може да у овом тренутку да каже да ли ће се срести са председником САД.

”Све што могу да потврдим јесте да ће председник Тачи почетком недеље отпутовати у САД, а са ким ће се срести и са ким ће разговарати, то ће објавити агенда наредних дана.”,тврди Арифај. Велика косовска делегација коју поред Тачија чине Рамуш Харадинај и Беђет Пацоли, отпутоваће у Њујорк где се одржава заседање Генералне скупштине УН, али у незваничном саставу зато што тзв. Косово није чланица УН. Подсећамо, прошле године на маргинама Генералне скупштине УН Тачи је имао прилико да се накратко сретне са Доналдом Трампом.

Видовдан

Поделите:

1 коментар

  1. Sa Trampom? Jok. Sa Klinton babom može! Taman da se dogovore o novim izborima tj.koliko će da calnu na babu. A opet, Tačić nije glup i zna da baba nema šanse a kod Trumpa zakasnio..Može samo da gleda predstavu sa galerije. Ili da prodaje kikiriki semenke..

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here