ОГЛАСИЛИ СЕ СРБИ за Трампа: Постоје докази о МАСОВНОЈ ПРЕВАРИ бирача

Поделите:

Остајемо уз Доналда Трампа и настављамо да се боримо.

То су данас саопштили представници америчке организације „Срби за Трампа 2020“ уз уверење да „ствари још нису готове“. Та организација поручује да медији не могу да одлучују о изборима или да бирају председника већ то чини устав САД.

 

– Председнички избори су готови само кад се сваки законити глас преброји, обрачуна, верификује, овери од стране државних секретара и кад се састане Електорски колеџ – наводи организација у саопштењу за медије и истиче да се само тако може очувати поверење у систем и изборни интегритет.

Та организација наводи да је више од 70 милиона људи гласало за Трампа и тврди да постоји довољно доказа који указују на масовну превару бирача у Пенсилванији, Висконсину, Мичигену, Џорџији, Невади, Аризони и Северној Каролини – укључујући и статистички невероватну излазност бирача.

– Наставићемо да радимо са кампањом и правним тимовима на одбрани интегритета наших гласова и оспоравању изборних резултата свим правним средствима која су на располагању укључујући и Врховни суд – поручили су из организације Срби за Трампа 2020.

Демократе су учиниле све да поларизују ову земљу, пише у саопштењу, у коме се истиче да демократе позивају на јединство истовремено претећи проналажењем информација и састављањем спискова присталица Трампа.

– Брзо су прогласили победу и почели да играју на улицама против сваког правила уведеног против ковида-19 које су наметали свих ових месеци – пише у саопштењу.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here