Ово ће одушевити сваког Србина! Српска се труба с Косова чује! (ВИДЕО)

Dejan Petrović, Foto: Facebook/Printscreen
Поделите:

Дејан Петровић затрубио из све снаге.

Звуци српске химне “Боже правде” ођекивали су јуче на језеру Газиводе из трубе најбољег српског трубача Дејана Петровића из Ужица.

Петровић је, заједно са прослављеним глумцем са Косова Миланом Васићем, већ данима на Косову како би снимили спот за обраду песме “Ја сам момче са Косова”, а поред Газивода, обишли су и снимали на Брезовици, у Великој Хочи, Грачаници и Северној Митровици.

– Мислим да смо направили јако леп спот, а премијеру очекујем кроз неких 20 – так дана на РТС-у и једва чекам да сви виде спот – каже један од најпознатијих српских музича Дејан Петровић за Косово Онлајн.

Он са поносом истиче да је српску химну Боже правде свирао “из све снаге” на Газиводама, или како би неки сада рекли језеру Трамп.

– Свирао сам Боже правде из све снаге, и нека нас драги Бог чува, и све оне који су на Косову и Метохији. Мени је ово било први пут да идем даље од Митровице, и осећам се и срећно и тужно истовремено, јер лако је србовати о Косову из Београда, а јако тешко бити Србин у тим крајевима. Свака част тим људима – поручио је Петровић.

https://www.facebook.com/watch/?v=765249150708207

Ало.рс/Косово Онлине

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here