ПОПОВИЋ: МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ ЖЕЛИ ПОНОВО ДА ПОСВАЂА СРБИЈУ И РУСИЈУ

Поделите:

ПОПОВИЋ: МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ ЖЕЛИ ПОНОВО ДА ПОСВАЂА СРБИЈУ И РУСИЈУ

 

 

Млађан Ђорђевић у својим неутемељеним и површним изјавама настоји да у јавности створи утисак да су односи Србије и Русије лоши и да државно руководство Србије, на челу са председником Александром Вучићем, руши пријатељске и партнерске односе Србије и Русије.- изјавио је министар Ненад Поповић.

Министар Поповић тврди да Млађан Ђорђевић нема апсолутно никакав контакт са државним руководством и институцијама Руске Федерације, те да се лажно представља као пријатељ Русије и покушава тиме да уграби понеки политички поен у бирачком телу Србије.

 

– Као министар у Влади Србије, која је остварила најбоље односе са Руском Федерацијом у историји, захваљујући председнику Александру Вучићу и председнику Владимиру Путину, доследно  ћу раскринкавати ове неистине Млађана Ђорђевића и њему сличних којима је једини циљ слаба Србија која је посвађана са Русијом.- рекао је Поповић.

 

Министар Поповић сматра да је Млађан Ђорђевић “кукавичје јаје” које се подмеће патриотском бирачком телу.

– Он се представља као заговорник сарадње са Русијом, а у ствари се ради о човеку који је био део власти која је чинила све да посвађа Србију и Русију. На срећу, то се никада неће догодити, јер и Млађан Ђорђевић и његови тадашњи шефови никада више неће добити прилику да одлучују о судбини Србије. – додао је Поповић.

 

Поповић закључује да Влада Републике Србије, уз подршку председника Александра Вучића, наставља да ради на јачању односа са Русијом и реализацији започетих економских пројеката, и сматра да је чврста сарадња са Русијом гарант економског напретка Србије и очувања територијалног интегритета и суверенитета Србије по питању Косова.

Видовдан

Поделите:

1 коментар

  1. Поповић је мафија и подметнуло лево “јаје”. Свуда се гура да се слика. Нека неко наведе резултате његовог јајарења

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here