СИМПСОНОВИ су поново успели: Предвидели ИЗБОРНУ KРАЂУ

Поделите:

У старим епизодама “Симпсонових” могу се видети сцене немира у САД, скулптуре председника без главе, опустошене радње, али и изборна крађа 2020. године

Симпсонови су предвидели много тога, па и 2000. године да ће Доналд Трамп постати председник, а то у време ни сам није планирао да се кандидује. Сада су отишли корак даље.
Прошле недеље је на “Фоксу” емитована епизода (стара осам година) у којој Хомер упозорава грађане шта ће се догодити ако не гласају. Укратко, САД ће на напасти ванземаљци и појавиће се “четири јахача аполакипсе”: Смрт, Рат, Глад и Болест. У епизоди је показана мапа САД са изборним резултатима подељена између црвених и плавих земаља – иста као што је и сада ситуација!

У тој епизоди се мистер Брнс (власник нуклеарне електране) кандидовао за председника и освојио је исте државе као Бајден! Још је занимљивији снимак у којем Брнс краде гласове!
Међутим, највећи шок изазвао је снимак у којем се види да су “Симпсонови” снимили епизоду у којој пише да ће јануара 2021. године Доналд Трамп умрети! Цела епизода је, наводно, о његовој сахрани!

Ипак, испоставило се да то није истина и да је реч само о снимцима који су се појавили на Твитеру.

Предвидели су вирус, статуе без главе…
“Симпсонови” су много тога, заиста, предвидели. Рецимо, у 10 епизоди петог серијала бели тигар је напао илузионисту Роја Хорна, што се и догодило. Предвидели су да ће “Дизни” купити “Фокс”. Једанаесте сезоне су, дакле, предвидели да ће Трамп бити председник. У једној епизоди су предвидели немире у Америци, али и статуе председника без главе!

Немири у САД, брод препун заражених туриста…
Наравно, у једној епизоди је Спрингфилдом завладала епидемија. Предвидели су брод за крстарење на којем се појавила заразна болест, што неодољиво подсећа на чувени брод са туристима у Јапану који је практично најавио корону.

 

Међутим, ако постоји 1.500 епизода неке серије, можда је и логично да свашта могу да предвиде.

Ипак, најзанимљивије пророчанство које се још није догодило, јер још није време, а то је да ће САД 2028. године имати предсесницу – Иванку Трамп!

magazin.novosti.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here