Стојковић: За разумевање податка у мом тексту, на које се Малагурски није ни осврнуо, довољно је бити писмен!

Поделите:

 

Када држава забрањује одређену тему, а новинари одбијају да раде свој посао, морамо се користити разним „триковима“ не би ли иста доспела у етар. Тако је прилично „информеровски“ наслов мог текста у којем помињем господина Малагурског уродио плодом тј. његовим одговором, што ми даје места да додатно информишем јавност о оном што је забрањено.

Ни говора нема о процени његове личности кроз двоминутни клип, већ искључиво о критици његовог приступа теми обавезне вакцинације. Замера ми, делимично и са правом, непотпуно познавање његовог рада, али у даљим коментарима показује да не познаје ни он мој. Користећи се аргументацијом и паралогиком БНД гласила у Србији, помиње незаобилазне бућкурише, дезинформације и теорије завере на којима неко вара народ и зарађује, а куда води та инсинуација можемо спекулисати.

Не слажем се да о присилној вакцинацији треба да „разговарају епидемиолози“. То је првенствено правна ствар, задире у Уставом загарантована права, крши Конвенцију о људским правима и биомедицини, Закон о правима пацијената, Породични закон и медицинску етику, али такође и социолошка, јер се ради о односу државе према појединцу.

Малагурски: Обновити Торлак, а не ширити неслогу!

То да упорно гурам „др“ испред имена ни најмање није истина и то зна свако ко ме познаје, а не видим разлог ни зашто бих га крила. За разумевање податка изнетих у мом тексту, на које се господин Малагурски није ни осврнуо, довољно је бити писмен. Тешко да се иступање дотичног на ову тему може окарактерисати као „помирљиво“, већ више као поспрдно и политички коректно. Замерком да нисам епидемиолог и да немам „права“ на свој став по питању обавезне вакцинације, господин Малагурски демантује самим собом, подржавајући став неепидемиолога Данице Грујичић која ваљда „не гура упорно“ др испред имена.

Доста је свађе, слажем се, али слогу не желим да градим на неправди. Торлак да, али слобода избора пре свега.

Др Јована Стојковић

Поделите:

9 Коментари

 1. г.Малагурски, следећу информацију, верујем, имате, много детаљније; ИСТОРИЈСКИ СКАНДАЛ :НОВАРТИС НА ОПТУЖЕНИЧКОЈ КЛУПИ! Грчки Парламент покренуо истрагу протв Премијера, министара, Гувернера Банке Грчке као и 4.500 ЛЕКАРА !!! због примања МИТА од стране швајцарског фармац.гиганта НОВАРТИС, како би пласирали њихове производе, у првом реду ВАКЦИНЕ И ЛЕКОВЕ.Разбијени прозори и демолиране просторије Новартис.а од стране гневних грађана Грчке. ,, НЕЋЕМО ПРИКРИВАТИ,, РЕКАО ЈЕ У ПАРЛАМЕНТУ АЛЕКСИС ЦИПРАС, ,,ГРЦИ МОРАЈУ ЗНАТИ КО ЈЕ ПРЕТВОРИО БОЛ И БОЛЕСТ У СРЕДСТВА БОГАЋЕЊА;; /детаљније../ портал GLOBAL MEDIA. Признање најмоћније мидицинске установе на свету: ФДА признала да ВАКЦИНЕ УЗРОКУЈУ АУТИЗАМ, у документу на њиховом сајту! GLOBAL MEDIA PLANET INFO

 2. Neželjena dejstva

  U kontrolisanim kliničkim studijama, znaci i simptomi neželjenih dejstava su aktivno praćeni kod više od 10 000
  vakcinisanih osoba, tokom perioda od 42 dana.

  Od vakcinisanih osoba je traženo da prijave pojavu bilo kog
  kliničkog dogañaja tokom perioda praćena.
  Niže navedena neželjena dejstva prijavljena su od strane
  vakcinisanih osoba.
  Učestalost pojave neželjenih dejstava definisana je kao:
  Veoma česta: ≥ 10%

  https://www.alims.gov.rs/wp-content/blogs.dir/2/files/lekovi/smpc/308-2009-12.pdf

  PONOVO
  Učestalost pojave neželjenih dejstava definisana je kao:
  Veoma česta: ≥ 10% a, tokom perioda od 42 dana

  A sta je tek sa 420 dana ili vise “gospodine” Malaguski

 3. Малагурски, колико ти је Зоран Радовановић, највећи НАТО лобиста и највећи заговорник вакцинације – фармако мафије платио за ово?

 4. Међутим, ту се јавља већи проблем. Ја нисам епидемиолог (није ни госпођа Стојковић) и тешко је дефинисати на основу чега људи који се не разумеју у вакцине могу да процене ко говори истину о вакцинама.
  госпођа Стојковић
  госпођа Стојковић
  ——————————-
  Ја лично нисам против вакцинације, али, у складу са ставом Др. Данице Грујичић, сматрам да вакцине
  —————-

  Dakle za “gospodina” Malaguskog jedna osoba je Dr. a druga koja je takodje Dr. je samo gospođa.

  Bedno i licemerno od Borisa i njegovih farmakomafijaskih mentora

  Podrska Dr. Stojkovic

 5. Podržavam Jovanu, smatram da je izuzetno jak politički lik, njena elokvencija, orarorstvo je upravo ono čega se plaše..otuda tolika hajka na nju. Mislim da je nesporazum između ovo dvoje kvalitetnih ljudi nastao zbog pozicije sa koje oni posmatraju problem. Ipak se on mnogo duže vremena bavio globalističkim iproblemima sa stanovissta državnosti icivilizacijskih vrednosti a ne iz subjektivnih interesa.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here