Sveštenik dr Ugrin Popović: Kako biju u Parizu?

Podelite:

Kako biju u Parizu? Da li su te batine „politički korektne“? Oslonjene na ljudska prava? Ili su to klasične mere vlasti ne bi li se zadržala pozicija? Već viđeno kod nas 90-tih ali i svuda u svetu, od praiskoni do danas. I, šta je novo? – pitaće neko.

Novo je to što smo u svojoj pilećoj pameti prihvatili laž, da je batine izmislio Milošević, i da je jedino on bio „zli čika“, koji je mrzeo narod nad kojim je vladao. Prihvatili smo laž DEMOKRATIJE u svojoj psećoj opseni da zaista narod bira. Da se zaista narod buni i pravi revolucije, nove sisteme, humanije društvo… Što je nemoguće, pošto masa nikada ne može biti čovek, a jedino čovek može ostvariti neku promenu u vlastitom životu.

Pariz gori, uskoro će i Beograd. Uskoro će i cela ta vajna ljubljena Jevropa. Sva sazdana od ljudskih prava, biće pojedena od strane neljudske mase, koja je kao neka destruktivna stihija, kojoj je, po definiciji, sve dozvoljeno i koja nema ime i čiju decu ona sama jede, za račun nekolicine, ponovo uspostaviti ropstvo mnogih. Ali, zar to nismo videli 46-te?

„Oči imaju i ne vide, uši imaju i ne čuju!“ (Ps. 115:5,6; Is. 6:9-11; Mt. 13:9.)

Mislite o tome!

Sveštenik dr Ugrin Popović

Vidovdan

Podelite:

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here