Свештеник Угрин Поповић: ПРИЧЕШЋЕ VS КОРОНА

Поделите:

Зар се нисмо припремали за ово? Зар је могуће да нас је Корона изненадила и поред
врхунских Холивудских достигнућа која мало-мало о овоме направе вишемилионски
пројекат који затим поделе са светом подсећајући све нас да Чак Норис не спава и да је планета сигурна јер УСА је са нама? Зато не брините, Чак Норис је и даље жив, шта више, од скора се зна да је он предани хришћанин и плодоносан писац верских тематика. Једном речју, да протестанти пишу тропаре, Чак Норис би до сада сигурно имао један!

Но, погледајмо реално шта је овог пута изашло из Хелгине куће бола? И где је то први
пут регистровано? И ко то умире од овог вируса?

Свакако да бих вам препоручио др Бранимира Несторовића као референцу сагледавањареалне опасности од Короне, која је закуцала од пре неки дан на врата Страдије, само када би ви желели да се одрекнете таблоидних извештаја о „напредовању“ те болести, од које су већ десетине и десетине заражене.
Нормално да те десетине и десетине немају имена, чак ни иницијале, али то и нема толико везе када се новине продају много, много боље и јесте да неће никада доћи у раван каквог Холивудског блокбастера али то није ни битно толико јер ће се тиме обезбедити шприцер и врућа јагњетина, власнику и његовој породици до трећег колена! ДА, будите барем свесни где се то ваша параноја монетизује.
Први пут се овај вирус појавио у Кини и успео је да обори деонице неколико великих
корпорација које су из УСА али главни производни апарати и фабрике су им у Кини. Да, данас се све производи у Кини! Од Америчког сна до плишаних играчака које затичемо у нашим тржним центрима које се дају са грињама гратис. Плаћа се само плишана играчка дакле, а и она веома симболично. Углавном, Корона је „убила“ вредност акција тих УСА корпорација на кинеском тлу и сада су оне постале кинеске корпорације на кинеском тлу.
Свакако умрло је неколико десетина или стотина маторих Кинеза, али они свакако умиру и ако би гледали статистику смртности у Кини мислили би да је сваки дан епидемија куге или слично!
Вратимо се зато Страдији! Поред таблоидних извештавања која обезбеђују шприцер и
јагњетину власничкој обитељи, најновија сумња прети да пољуља и оно једино здраво што као народ можемо имати а то је – ПРИЧЕШЋЕ!!!
Нормално, то је недоумица оних који ни не завире у цркву а камо ли да се причешћују и имају Христа у свом животу. Том својом недоумицом они заправо чине највећу штету
овом народу, и праве веће губитке него што ће Корона икада остварити јер ипак писано је:

„Не бојте се оних који убијају тело; они душу не могу убити. Више се бојте онога који
може и душу и тело да погуби у паклу.“ (Мт. 10:28)

Свештеник Угрин Поповић

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here