Tači zahteva susret sa Trampom: Angažovao lobiste da brane albanske interese u SAD

Podelite:

Kako prenosi albanski list ”Koha ditore”, Hašim Tači uz pomoć lobista pokušava da ugovori susret sa Donaldom Trampom .Prema dokumentu iz Ministarstva pravde Brajan Bilard, koji lično kontaktira sa predsednikom Trampom i čija agencija lobira u SAD u ime vlada Azerbejdžana, Turske, Dominikanske Republike,Katara i tzv.Kosova, sastao se sa američkim predsednikom dvadesetog aprila ove godine u Mar-a-Lagu i izneo mu zahtev kosovskog ambasadora u Vašingtonu da se održi sastanak Tačija i Trampa, a ta usluga je tzv.kosovskog predsednika koštala pola miliona evra.

”Ovo je bio deo jednog kratkog sastanka, ali zakon zahteva da to objavimo.”, rekao je Bilard. Kako pišu albanski mediji, ovom sastanku su prisustvovali i Džoni DeStefano, visoki savetnik Donalda Trampa, Kit Kelog, savetnik potpredsednika Majk Pensa, ali još nije poznato kada će Tramp prihvatiti zahtev Hašima Tačija.

M.Ćurčić, Vidovdan

Podelite:

2 Komentari

  1. Dbau na vlasti i oko nje moze da dospe najvise do ruskog ambasadora u Beogradu a dotle Taci ide kod Trampa. Kreteni….bitno da pare uzimate da narodu ispirate mozak o ruskoj tehnici i kaka smo 1999 skinuli jedan americki avion zalutalom raketom. Dotle su ministri Kraljevine Jugoslavije imali pristup najjacim silama sveta a nasi avioni su 6 prila oborili brat bratu 80-tak aviona naci Nemacke. Znamo li sada da li je Srbiji bilo bolje kao Kraljevini ili pod luzerskim komunistima koje jos malo ni Rusi nece vise hteti da gledaju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here