Томислав Kресовић : Kо су владари у “сенци“ Србије?

Поделите:

Повленске магле и видици и“господари прстенова“ !

Србија има две врсте власти.Прва је она коју предовид лидер СНС и Председник Србије Александар Вучиић она влада Србијом од 2012 године, а друга је „власт у сенци“ која дуго траје .

Ову другу предводи моћни труст „повленских магли и видика“.Један је бивши министар полиције и некадашњуи лидер Нове демократије и Либерала Србије масон , мудри инемушти по потреби Душан Михајловић који се може назвати „Српски Ришеље“ или „кардинал тајни“, оних полицијско-политичких који делује као полтичка „видра“ неухватљив у речи и мисли.Тешко га је видети у јавности сем ако планинарите планином Повлен. Михајловић је био и остао „мистерија“ политике али и свих дешавања од петог октобра 2000 године до атентата на премијера Србије др Зорана Ђинђића. Утицај му је у Србији од раних осамдесетих година па до 20004 на јавној сцени,а касније као „саветник“ или „побратим“

Други је „господар“ бизниса и новца , некадашњи потпредседник владе Србије и блиски пријатељ Душана Михајловића у влади Председника владе Србије Станка Радмиловиића, непосредно пред вишестреначке изборе.Реч је моћном, богатом и анатемисаном од власти Милораду Мишковићу, који се налази на листи противника Александра Вучића, аутора аутобиографске књиге „Ја тајкун“:Мишковић је нека врста српског „грађанина Kејна“ или Сороша који има велику бизнис империј,у а био је финансијер и утицајних таблоида .

Трећи је Тахир Хасановић угледни масонски министар спољних послова Велике регуларне ложе Србије,светски путник и владар „у сенци“ утицаја,лобирања преко организације“ Ист Вест бриџ“ и Трилателане комисије Србије.Тахир Хасановић је био функционер странке Душана Михајовића.Сва тројица су људи моћи данас, иза „кулиса“ који на различите начине утичу на процесе у Србији. и ван ње.Сва тројица су поштовани у Великој Британији,Израелу и САД .Ако се удруже госодари тајни,новца и утицаја добија се концетрисана моћ која није за занемаривање.Зато ови штапови делују коа „савет мудраца“ или стараца која са висина гледа на политичку „жабокречину“ у Србији.
Томислав Kресовић

Поделите:

2 Коментари

  1. je moja baba Vinka koja zajedno sa navedenom trojicom Vucicevih prijatlja iz dana kojih se pojedinci secaju, svake nedelje ide na pijac, a posle toga u Brisel, gde usled skleroze ne uspeva nista da dobije u pregovorima o KiM.To da je vlast negde drugde je ostalo od vremena socijalizma, kada je politika ostavljana “politicarima”, zarad zaposlenja, stanova, letovanja (isto kao sad, samo se krug “uzivalaca” suzio na stranacke poslusnike).Ma mora da nas Ameri i Vatikan zaprasuju sa MK ultra rijalitijima:))))))))))))))))

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here