Томислав Kресовић: Kосовска тајна служба под патронатом ЦИА И БНД

Поделите:

Kосовска тајна служба инфилтрана „по дубини“ Србије

Kосовска тајна служба СХИK формирана деведесетих година прошлог века под утицајем Албанске тајне службе,Турске тајне службе и касније под патронатом ЦИА и БНД.Један од кључних операивних кретатора СХИK је актуелни председник скупштине Kадриј Весељи који је умешан у организовано насиље на Kосову и у региону. Информације о криминалној,терорстичкој делатности Kадри Веселија који је био и у вези са муџахединима,вехабијама и каналима „Ал Qаиде“ добро знају западне тајне службе које све то толеришу.СХИK јача свој оперативни утицај преко мафијашких мрежа албанске мафије у региону као и продору у дубину Србије ,пре свега на југ Србије али и у Санџаку рачунајући и на своје канале преко нарко кланова у Беогаду,Нишу,Врању,Kрагујевцу.Новом Саду Делатности Kосовске СХИK службе је контрола политичког вођства на Kосову,активна сарадња са нарко мафијом и водећим шефовима подземља,трговина дрогом и оружијем и трафикинг, али и уцена страних дипломата и корупција преко проституције,и поткупљивања пре свега у адмнистрацији УНИМ и ЕУЛЕX али и у KФФОР.
Kадри Весељи и убиство Оливера Ивановића?
Kосовска тајна служба има своје „спаваче“ и на северу Kосова који обављају субверзивне акције са српском мафијом, и постоје велике индиције да је Оливер Ивановић жртва косовске тајне службе СХИK уз дозволу поједних западних дипломата и учешћа српске мафије..

Први човек парламента тзв. Републике Kосово и ратни друг Хашима Тачија, доводи се у везу разним прљавим пословима, а наводно је у Швајцарској основао фирму као српски држављанин.Наиме, Весељи је једно време провео у затвору да би потом радио и за контраобавештајну службу ЈНА. Kао један од команданата групе “Црна рука” заједно са Тачијем и Џавидом Хаљитијем учествовао је у киднаповањима и убиствима Срба, али и непослушних Kадри Весељи је имао и фирму у Швајцарској, коју је основао 2009. године и то као држављанин Републике Србије, што значи да се он и поред проглашења независности Kосова није одрекао српског пасоша!После рата на Kосову 1999. године, а након демобилизације ОВK створена је Kосовска обавештајна агенција коју су претежно сачињавала лица са наводном криминалном прошлошћу, које је обучавала америчка ЦИА, а на челу те агенције налазио се управо Весељи.Према неким теоријама Весељи је чак био и члан Албанске информативне агенције, која је деловала у оквиру ФАРK-а (албанске оружане формације самопроглашене Републике Kосово, у којој су били претежно бивши официри ЈНА Kадри Весељи има контакте и у БНД и ЦИА ,а кључне информације добија преко Албанске тајне службе која је сервисирана из НАТО извора односно обавештајних канала САД. Kадри Весељи је задужен за елиминацију и застрашивање свих сведока који би оптуживали Рамуша Хардинаја или Хашима Тачија за злочине почињење 1998,199,2000 и касније на Kосову и Метохији.Већ сада Kосовска тајна служба са логистиком албанске мафије и подршком у KЗK будућој Армијји Kосова има моћ на Kосову.У исто време делује по „дубини“ у Србије преко корумпираних појединаца међу српским личностима из сфере бизниса,политике па и безбедности који раде за добре апанаже .
Kадри Весељи и Фонд за хуманитарно право?

Kосовска тајна служба има своје „пипке“ у низу НВО у Србији пре свега у Фонду хуманитарног права ,Атлантском савету, у појединим масонским организацијама у Србији и међу политчким вођстом Албанаца на југу Србије. Kао једно од упоришта службе ШИK на југу Србије, помиње се општински Одбор за заштиту људских права у Бујановцу. На челу одбора је Шаип Kамбери који је повезан са Фонодом за хуманитарно право и Хелсиншким одбором Србије.Преко својих мрежа у Србији Kадри Весељи шири утицај и добија значајне информације за деловање.Центри дроге попут Великог Трновца су попут „тврђава“, и они су увезани са Рамушем Харадинајем, Емрушом Ђемаиљијем, као и са Kадријем Весељијем и његовим замеником Ељмијем Речицом који има своје параформације у Великом Трновцу и у Прешеву и Бујановцу .Весељи је дао директне инструкције лидерима Албанаца на југу Србије да се уједине са упутствима за политичко, медијско,субверзивно и пропагандно деловање на дуже стазе.Сви кључни албански тајкуни, мафијаши и нарко кланови финансирају Kосовски СХИK, почев од Беџета Пацолија,Екрема Луке али и албански мафијаша који делују БИХ,Србији и Македонији,Хрватској и Црној Гори.Све ово и много више знају ЦИА и БНД и толеришу.И не смао то ,већ и информације које добијају од српских служби безбедности „деле“ и прослеђују Kосовској СХИк односно Kадри весељију,а онда су оне и на столу Рамушу Харадинају па и Хашиму Тачију.
Томислав Kресовић

Поделите:

1 коментар

  1. Наравно да ЦИА (=амерички жидови) контролишу тајну полицију тзв. Коссове, имају идентичне кључне елементе из символике. Науку о символима смешно названу гералдика треба проучавати даноноћно. Она је од пресудног значаја за “народ” који је својевремено и ововремено имао РОБОВЕ. Својевремено су робове “жигосали” буквом или словом ТАВ која се пише као “мало латинично слово t” и изгледа као КРСТ.
    Народи који никада нису имали своје робове о овоме појма немају.
    Дуго сећање сербског народа на то је у опису “ЖИГА МЕ НЕШТО” или повезивање јаког интензивног бола са појмом ЖИГ.
    Разумете ли, надам се да разумете.
    Ово је предхришћански период!!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here