Угрин Поповић: Љубав у доба Короне

Поделите:

Прво је почело са „Љубав у доба колере“ да би се неколико деценија касније изродила „Љубав у доба кокаина“ а сада, такође неколико деценија касније, сведоци смо романа који тек треба да се напише –  „Љубав у доба Короне“! Да ли сте приметили да свака „права“ љубав почиње на слово „К“? Но, то би била нека друга прича.

Прича коју тренутно развијам јесте лично, и понављам – ЛИЧНО – неразумевање природе ове тзв епидемије? Шта је ту тачно толико алармантно, и како то да се у Кини та „епидемија“ превазишла управо када су деонице страних компанија на њиховом тлу прешле у власништво Народне Републике Кине? И како је могуће да су баш сви амерички маринци имуни на ову „епидемију“, те се њих 40.000 искрцава баш у Италији са неколико хиљада абрахама и тушт и тма логистичке механизације? Је ли могуће то? Заиста?

Ако то неког занима он може и да види „смртност“ од тог вируса. Већа је смртност од било ког обичног грипа него од корона вируса! На кога су УСА маринци имуни и од којег умиру 65+ људи. Што у принципу и јесте нека очекиваност своје врсте (види Пс. 90:10). Мислим реално, зар баш свако доживи 100? Колико ви знате људи који имају 100, а колико знате људи који су умрли око 65 година? Срачунајте и не дозволите да параноја и светска хистерија ту математику ураде уместо вас!!!

На крају, све ово је моје ЛИЧНО мишљење и моје израчунавање математике Корона вируса на светској сцени. Осим маринаца који су се заиста искрцали на тлу Европе у броју од 40.000 са логистиком. То је чињеница! Као и пренос власништва акција страних компанија на кинеском тлу.

Лично мислим да ту „ширу слику“ ћемо тек схватити али оно што сада знам јесте да и даље настављам свој ход са Христом јер „Господ је пастир мој!“ (Пс.23).

МИСЛИТЕ О ТОМЕ!

Свештеник Угрин Поповић

Поделите:

3 Коментари

 1. Šta ima tu da se misli Ugrine???
  Svaka budala zna da je tih 40000 prethodnica NATO trupa koja se priprema da zavede red na Italijanskim ulicama.
  Da se širenje virusa sa severa zemlje prepreči tampon zonom koju će obezbeđivati marinci.
  Hoće da zaštite Rim ako budu mogli prodor virusa u Vatikan,logično.

 2. Mora da je Papa preklinjao i zapevao da se zaštiti Rim a ovi se sažalili i poslali mu konjicu.
  A virus ne napada marince jer su to dripci od 19-20 godina već samo matorce preko 65 valda si čuo kakva je priroda Corona virusa.
  Šta mistifikuješ proste i svakoj budali jasne stvari??
  Mudruješ ko kokoš na jajetu hehe

  • VaLda, Zagore Nemanjiću, otac Ugrin to zbog tebe..hrišćanski, u ime solidarnosti. Čula sam da tzv. MudrijašiNaJajima ne vole da mudruju sami. Kažu, očajni su kad su nasađeni, zauste mudrošću da nas obasjaju, a nigde nikog.. Teško im padne.. A otac Ugrin, rešen i profesijom obavezan da bližnjem svom u pomoć priskoči.. I eto.
   Opet, ne tvrdim.
   Valda
   😀

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here