Весли Кларк: Размена територија је опасна идеја, не играјте се са ватром

Поделите:

Генерал Весли Кларк, комадант НАТО снага током агресије на Србију,  рекао је да се противи идеји о размени територија између Србије и тзв. Косова, као и да сви који мисле другачије се играју са ватром.

”Они који говоре ”источно Косово” или ”српски север” чине то у циљу дневне политике и кампање зато што се зна ко припада северу Косова, а ко ”Прешевској долини.”, оценио је амерички генерал, преноси ”Прешева јоне”. Он је додао да НАТО бомбардовање 1999.године није имало за циљ промену граница, већ заустављање злочина, геноцида и етничког чишћења и паралелно са тим да обезбеди  слободу и мир људима.

”Зато, нема размене територија између Косова и Србије. Они који мисле другачије играју се са ватром. Уместо ових идеја, Србија и Косово нека учине пуно за мањине, пружајући вам права. Север је Косово, ”Прешевска долина” је Србија.”, закључио је Кларк.

М. Ћурчић, Видовдан

Поделите:

1 коментар

  1. Шта очекивати од окупатора, неке умне мисли…хахаха. Скупили су комплетан нато и нису ништа направили, осим што су то дебело приватно наплатили…окупатори.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here