Vesli Klark: Razmena teritorija je opasna ideja, ne igrajte se sa vatrom

Podelite:

General Vesli Klark, komadant NATO snaga tokom agresije na Srbiju,  rekao je da se protivi ideji o razmeni teritorija između Srbije i tzv. Kosova, kao i da svi koji misle drugačije se igraju sa vatrom.

”Oni koji govore ”istočno Kosovo” ili ”srpski sever” čine to u cilju dnevne politike i kampanje zato što se zna ko pripada severu Kosova, a ko ”Preševskoj dolini.”, ocenio je američki general, prenosi ”Preševa jone”. On je dodao da NATO bombardovanje 1999.godine nije imalo za cilj promenu granica, već zaustavljanje zločina, genocida i etničkog čišćenja i paralelno sa tim da obezbedi  slobodu i mir ljudima.

”Zato, nema razmene teritorija između Kosova i Srbije. Oni koji misle drugačije igraju se sa vatrom. Umesto ovih ideja, Srbija i Kosovo neka učine puno za manjine, pružajući vam prava. Sever je Kosovo, ”Preševska dolina” je Srbija.”, zaključio je Klark.

M. Ćurčić, Vidovdan

Podelite:

1 komentar

  1. Šta očekivati od okupatora, neke umne misli…hahaha. Skupili su kompletan nato i nisu ništa napravili, osim što su to debelo privatno naplatili…okupatori.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here