(ВИДЕО) Приштина у шоку! Рама им овим потезом окренуо леђа

Поделите:

Приштина је у шоку након што су медији објавили да је албански премијер, Еди Рама, на свом фејсбук профилу објавио видео запис у којем се у једном тренутку приказује мапа на којој је тзв. Косово у оквиру Србије.

“Премијер Републике Албаније, Еди Рама, управо је објавио мапу на којој је приказана Република Косово у оквиру територије Србије”, пренела је приштинска Газета Експрес.

Рама је уобичајено својим фејсбук пратиоцима пожео добро јутро на Фејсбуку, уз видео видео-запис који приказује мапу радова и улагања у обезбеђивање 24-часовног снабдевања водом у руралним областима од, како је навео, “севера до југа“ Албаније.

“Оно што брине, као што можете приметити, јесте да је територија Републике Косово остављена унутар Србије”, пише Експрес.

MIRËMËNGJES 😃dhe me hartën e investimeve për sigurimin e furnizimit 24 orë me ujë në zonat rurale të vendit nga veriu në jug, ju uroj një ditë të mbarë 😊

Gepostet von Edi Rama am Dienstag, 19. November 2019

Какве ће бити реакције званичне Приштине на овакав потез албанског премијера за сада није познато, али разилажења са Тираном дошла су до изражаја нарочито после недавног састанка о такозваном “малом Шенгену” на који Хашим Тачи није желео оде.

Спутњик

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here