Заратили Вацић и Мирковић: Ко ће кога натаћи на ражањ и какав се протест спрема 6. октобра?!

Поделите:

Лидер Српске Деснице Миша Вацић и потпредседник савеза Чувари Србије 1244 Саша Мирковић заратили на Твитеру!

 

Повод је био твит твитераша Сергеја Кртоле, који је запретио да ће Српска Десница доћи 6. октобра пред зграду Пинка на најављени протест савеза Чувара Србије и да ће се обрачунати са протестантима.

Убрзо су ланчано кренули твитови обе стране.

Након што га је Мирковић таргетовао у полемику се укључио и Вацић.

 

Вацић је испрозивао Мирковића да попут Ђиласа који је покренуо ријалити у Србији сада моралише:

Главни сукоб је настао око Лепомира Бакића чија је организација такође део Савеза Чувара Србије 1244

Прича се ипак наставила око ријалити програма који се емитује на Пинку и повода за протест који организује савез покрета Чувари Србије 1244

Колико је ријалити прича заталасала Србију најбоље се види из недавног сукоба министра Вукосављевића са ТВ Пинк, као и ових препуцавања са Твитера којима је такође повод ријалити програм и ТВ ПИНК.

Колико ће се људи одазвати, које је савез Чувари Србије 1244 позвао на протест 6. октобра против ТВ ПИНК и ријалити програма? Да ли ће Вацићеви десничари покушати да прекину тај протест? Шта ће бити са министром Вукосављевићем?

Сва ова питања звуче управо као из ријалити програма. Србија једном речју постаје велики ријалити, бунили се ми против тога или не.

 

 

Поделите:

3 Коментари

  1. pa nisu reality programi samo specijalnost TV Pink-a…..
    **Reality** je postao sinonim za svaki program koji ima tendenciju da od čovekovog privatnog života napravi javni cirkus,papazjaniju ucene,skrivenu kameru podsmeha…..
    to možete videti svaki dan u Beogradu i drugde kad prođete ispod onih kamera za kontrolu saobraćaja koje vam zure u lice dok vi blejite u šofer šajbnu i žmirkate na jedno oko jer vam sunce dolazi u susret…..
    sve je to **Reality** možda i gori od Pinka,Happy-a ili neke druge skrivene televizije koja vam se ceri u lice…..

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here