Жељко Ињац: О свим српским “издајницима”!

Поделите:

Исти ови који су данас против Вучића јер је по њиховом дубоком уверењу издајник, јуче су гласали за Николића издајника да оборе Тадића издајника.
Пре тога су мрзели Ђинђића издајника, који је хтео да нас прода Швабама, а када је убијен, постао им је “наш Зоки” велики визионар чијом смрћу су изгубљене све наде за стварање једне модерне и прогресивне Србије.
“Нашег Зокија” су довели на власт да склоне Милошевића издајника, а данас им је Милошевић светионик и звезда водиља, непоколебљиви борац за правду и истину и највећи патриота и борац против глобализма.

За време Милошевића су мрзели Тита издајника, пардон, ипак је био Хрват, самим тим не може бити издајник, и величали Карађорђевиће, а и Милошевића издајника су једнако мрзели јер је комуњара.
За време Тита су или ћутали или су се саглашавали са причом о Дражи издајнику.

Да су живели за време Карађорђевића величали би Обреновиће, као што и данас величају Обреновиће, а презиру Карађорђевиће издајнике који су нас увели у ту злу Југославију.
Ипак, за време Обреновића радо би распорили утробу Драгој Машин и уцмекали Александра Обреновића издајника јер су били Аустроугарске слугерање.

За њих је данас Вук Бранковић прави патриота, а Обилић тек нека митологија, коју дубоко презиру јер су у души кукавице!

 

Извор: ФБ профил Жељка Ињца

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here