Željko Injac: O svim srpskim “izdajnicima”!

Podelite:

Isti ovi koji su danas protiv Vučića jer je po njihovom dubokom uverenju izdajnik, juče su glasali za Nikolića izdajnika da obore Tadića izdajnika.
Pre toga su mrzeli Đinđića izdajnika, koji je hteo da nas proda Švabama, a kada je ubijen, postao im je “naš Zoki” veliki vizionar čijom smrću su izgubljene sve nade za stvaranje jedne moderne i progresivne Srbije.
“Našeg Zokija” su doveli na vlast da sklone Miloševića izdajnika, a danas im je Milošević svetionik i zvezda vodilja, nepokolebljivi borac za pravdu i istinu i najveći patriota i borac protiv globalizma.

Za vreme Miloševića su mrzeli Tita izdajnika, pardon, ipak je bio Hrvat, samim tim ne može biti izdajnik, i veličali Karađorđeviće, a i Miloševića izdajnika su jednako mrzeli jer je komunjara.
Za vreme Tita su ili ćutali ili su se saglašavali sa pričom o Draži izdajniku.

Da su živeli za vreme Karađorđevića veličali bi Obrenoviće, kao što i danas veličaju Obrenoviće, a preziru Karađorđeviće izdajnike koji su nas uveli u tu zlu Jugoslaviju.
Ipak, za vreme Obrenovića rado bi rasporili utrobu Dragoj Mašin i ucmekali Aleksandra Obrenovića izdajnika jer su bili Austrougarske slugeranje.

Za njih je danas Vuk Branković pravi patriota, a Obilić tek neka mitologija, koju duboko preziru jer su u duši kukavice!

 

Izvor: FB profil Željka Injca

Podelite:

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here