Александар Киш: Италија усвојила закон о оружју

Поделите:

 

Kонзервативна промена политике и утицај Стива Бењона у Италији коначно су почели да доносе добре резултате. Политика коју заступа Матео Салвини, министар унутрашњих послова, и у ствари прави вођа Италије:
– Данас је предиван дан, Италијани су коначно добили право на самоодбрану.

Италија је до сада имала строге законе како о оружју и муницији тако и о употреби оружја и самоодбрани. Слично некадашњој Југославији и сада Србини, нажалост, Италија је имала левичарско и потпуно имбецилно схватање, да су сви људи супер, добри и лепи и да нема криминала и да ето ако се и деси да те неко нападне, ти треба прво да га лепим речима убедиш да те не закоље.
ОK, знамо како то пролази – мафијаши имају митраљезе, а поштен човек нема ни праћку. А закон о самоодбрани је још гори. Ако убијете провалника, који је опасност за вас и вашу породицу, државни тужилац, одгајен и школован на Титовим законима, ће да се труди да докаже како си ти зликовац и убица.
Ако си жена, могу да те силују и ником ништа, наравно.

Зато су Италијани, под добрим покровитељством некадашњег Трамповог саветника Стива Бењона, који је нека врста анти-Сороша донели закон који је врло сличан ономе у САД. То се зове “Замак систем” – назван због тога што закон сматра да је посед апсолутно власништво онога који га поседује и да власник има право да употреби сваку силу, па и оружје да га одбрани – чак и да притом нападачу одузме живот.

Сурово, мислите? Јавите се када вам из куће однесу све што сте крваво стекли и зарадили. Или када вам силују ћерку у властитој кући. А на суду, ће силоватељи плакати, а њихов адвокат – а вала и добар део “душебрижне” јавности тврдити како су то у ствари добра деца, и да су млади и да неће они више никад, мајке ми. И после добију годину дана, смање на шест месеци и на јесен пију пиће у башти оближњег кафића.

Да смо имали такав закон, Kосово би и даље било наше. Први Шиптар који би провалио Српски плот попио би метак међу очи. И псоле би, можда дошла милиција да склони леш нападача и то је то. Не би било ни рата 1999 ни бомбардовања, јер никада не би ни стигло дотле.
Слобода почиње на нивоу човека, жене, на нивоу појединца. Прво они морају да имају право да се одбране.

Треба се и мора либерализовати закон о оружју и муницији, јер је бесмислено глупо и јадно да се министар полиције жали како су похапсили 150 мафијаша који су сви имали оружје, а тужилаштво и судови их пустили кући.
Обичан, поштен човек мора да има право и на то оружје и на право да се брани и себе и породицу.

Закони треба да се праве због реалне ситуације, а не неке замишљене лепе, дивне, розе, са једнорозима, и летећим слонићима.

Александар Kиш

Видовдан

Поделите:

4 Коментари

  1. Браво господине.Међутим и у том погледу смо мимо свијета. Недај Боже да мени неко провали у кућу или силује кћер. Не бисмо се сретали на пропалим српским судовима. Правосуђе је у Србији у катастрофалном стању. А,што се тиче оружја,морамо га имати сви или нико.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here