Aleksandar Kiš: Najodvratniji plan za Kosovo

Podelite:

Čitam na internetu jedan od najnovijih planova za rešenje našeg priznanja Kosova. Jer prosto, svako rešenje koje (ne)nude se može prevesti sa :“Kako da nateramo Srbiju da prihvati sranje koje smo mi napravili i pojma nemamo kako da se izvučemo iz njega, jer nemamo muda ni hrabrosti da priznamo da smo zasrali situaciju, pa sada očekujemo da žrtva našeg silovanja prizna da je sve ok”

Neki Edvard P. Džozef u časopisu “Forin polisi” ima svoje snoviđenje “štapa i šargarepe” prilikom pristupanja rešavanju krize sa Kosovom, koju su sami izazvali. Otprilike to bi bilo kao da neko iz Rajhskancelarije pravi plan za rešavanje pitanja “Da li se Srbi bune što smo 6 aprila sravnili Beograd sa zemljom” Lično čitajući u originalu tekst ovog nazovi profesora, mislim da bi se i Hitler, i Staljin a boga mi i Džingis Kan ispovraćali.

Elem! Njegov plan je sledeći. Srbija da prizna Kosovo. (Da prizna da je nismo silovali i prebili)
Dakle Vučić ako prizna Kosovo: Nakon toga, Kosovo bi bilo “primorano” da – pazi sad – ISPOŠTUJE Srbiju. Ništa Zajednica opština, NIKAKVA autonomija za Srbe – ali manastiri će biti eksteritorijalni. Prazne crkve u kojima neće biti više nikog – i Albanci se obavezuju da pazi sad – neće da se ljute više na Srbiju.

Ako Vučić prizna Kosovo – primiće nas do 2025 u Evropsku uniju, imaćemo pristupne fondove (koej i sada imamo) itd

I dalje – ako Srbija prizna Kosovo -a pazite sada sledi neverovatna stvar – Amerika bi dala ekonomsku i vojnu pomoć Srbiji za početak da pomognu obnovi srušenog generalštaba – i sada VRHUNAC: Dakel ako mi sve to prihvatimo, Amerika će da pomogne Srbiji tako što će njihova vojska da otvori STALNU BAZU u Srbiji! I to čovek već određuje aerodrom Ponikve!

Naš dragi Edvard piše – Ponikve su jako značajne jer su blizu Bosne – i stalno Američko prisustvo bi obeshrabrilo rasturanje Bosne i Hercegovine – to jest obeshrabrilo Republiku Srpsku. I to je ako PRIZNAMO Kosovo.

Ne, nisam pogrešio, niti ste vi dragi čitaoci naprasno razvili ludilo. Ako Vučić i Srbija PRIZNAJU Kosovo – Amerika će ostvoriti stalnu bazu u Srbiji kako bi pritiskala Srbe u Bosni. Da, dobro ste pročitali – Američka baza za maltretiranje Srba u Bosni treba da bude NAGRADA SRBIJI!

Ako Vučić odbije, kaže naš dragi Edvard, onda će da ga proglase za destabilizujući faktor, bla bla, pojačaće podršku Kosovu, njih će da prime 2025 u EU.. itd

Evropa će ili da nas primi ili neće i to ne zavisi od ikakvog Kosova. Toliko dugo nas mrcvare, ja verujem da ne bi smo ni primetili kada bi nas primili. Što se tiče Američke vojne pomoći, neka hvala, još uvek niste našli onaj vaš nov F-35 što ste Japanu prodali, polete, i nedstade. A Hrvatima ste ponudili 80 starih “Bredli” transportera, ali ako plate 3.5 miliona Dolara popravku – za svaki, što je kao nov odličan Ruski.

Ja mislim da kada bi Adolf Hitler čitao ovo pisanje dragog Edvarda, rekao bi mu: “Edvarde, nemoj da sereš, ovakvo nešto ni ja ne bih napisao.”

P. S. Edvarde, Srbi jesu prijatelji Amerikancima, i gaje simpatije prema Trampu. Ali Srbi cene ljude sa mudima, koji imaju hrabrosti da promene svoju politiku. Vreme je da vi promenite vašu.

P.S.S. ….kada već pomenuh Hitlera, i ponudu vojne pomoći SAD ako postanemo izdajnici i kvislinzi vlastite zemlje podseća mena čuvenih 4,000 pušaka koje su Nemci dali Nediću da ubija one koji se buen protiv Hitlera…. Samo kažem, možda grešim….

Aleksandar Kiš za Vidovdan

Podelite:

1 komentar

  1. Jevreji i šiptari su isto.
    Lažni jevreji su oteli zemlju od Palestinaca pomoću zapada,
    a kao i lažni Iliri tj. šiptari od Srba Kosmet i deo Epira – albaniju, isto pomoću engleskih prljavih svinja.
    Ali sve će doći na svoje – Nema greške!

    Kišu, možeš samo da mrziš Svetog Savu i Svetosavce.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here