Богдан Зимоњић: Момци са Паштрика и Кошара имају са чиме да изађу пред Обилића…

Поделите:

Срби су се некада турчили да би добили одређене привилегије, због страха од Османлија и наравно због новца. Данас се „турчење“ зове „активизам“ у разним НВО лобистичким агенцијама наши сународници „продају веру за вечеру“. Као и за време Турака, нво „потурице“ се бирају међу младим људима који су амбициозни а често долазе са маргине друштва, међу људима који презиру свој род.

Паре које добијају антисрпске НВО, тј лобисти Велике Албаније, су паре које су зарађене ко зна на које начине. Могуће да су ти новци добијени на српској муци, као ратни профити или новац добијен од продаје наркотика. Циљ тих лобистичких НВО агенција је да нас преобликују и од нас направе неке нове западне Македонце, Монтенегрине, Бошњаке. За ову пропаганду добију за обичног човека огромну количине новца. Имају инфраструктуру, врхунску обуку и организацију, имају новца за адвокате. Кратко речено имају ресурсе имају циљ и имају мету.

Њихова мета коју желе да униште је српски идентитет. Један од стубова нашег идентитета су и историјске битке где је Србин показао врхунац несебичности, Србин је поклањао свој живот за нас који долазимо, то је врхунац алтруизма, дати свој живот за другог.

Ово се никако не уклапа у НСП и Врли Нови Свет који види само новац ка вредност, нема духовности, само андроиди без пола, корена и душе, свет који слави себичност, грабеж. То је разлика између њих и нас.

Моћ наших битака је толико велика да су после 2000 године НВО лобисти потрошили ресурсе и време да исмеју Бој на Косову, чак је на Б92 био проглашен за најгори филм у српској кинематографији. Ругање традицији, гуслама, народној музици и традицији је свакодневна тема кампање коју они спроводе.

Моћ и храброст коју су црпели из Косовског Боја наши славни преци на Церу, Чегру, Солунском Фронту и савременици на Паштрику и Кошарама успела је да нас сачува, због ње постојимо овде и данас. Наши душмани нису упели да се изборе ни са Косовским Бојом а већ данас имају Паштрик и Кошаре. Нови мит како они зову. На Паштрику и Кошарама опет је српски Давид победио НАТО голијата. Ево је још једна генерација Срба има за пример обичне војнике коју су победили Арнауте и НАТО армаду састављену од 78 земаља које су богатије и војно јаче неколико стотина пута од Србије. Од дечака до јунака за један дан. Ево их још два Косовска боја или „српске Термопиле“ су Кошаре и Паштрик.

Та нова два српска гранитна стуба идентитета нападају НВО лобисти. Битка против хероја се врши у медијима али и на интернету. По директиви се прави гомила лажних налога, изнајмљене душе познатих Срба и гомила налога и личности из Босне, Албаније, хрватске нападају и покушавају да обесмисле нове две звездена српском небу. Нападају наше безвремене симболе храбрости јер немају своје „Термопилске Кланце“ са којима би се поносила свака нација.

Из правца Албаније извршена је агресија на Србију ШТО ЈЕ ОБЈАВА РАТА. Нисмо ми ишли у Албанију или Америку или Британију већ су они силом кренули на нас. Али ту истину желе да изврну НВО НАТО лобисти и лобисти картел државе Велике Албаније. Наша војска је била у Србији бранила своју земљу. Албанци, Американци и НАТО су покушали да пређу нашу границу али су заустављени од обичне српске војске састављене од момака са 18 или 20 година. Млади који не знају, диве се западним специјалцима чије су борбе биле дечији вртић у поређењу са нашим војницима и херојством борбе са десет пута јачим непријатељем.

Шта  мислите, да ли 1000 људи може да направи овакву логичну грешку? Или је то НАТО кампања против две нове битке уткане у идентитет српства? Многи нападају сећање на хероје нове косовске битке које нас уједињује и надахњује.

Морамо да добијемо ту битку против НАТО лобиста који би да нам убију национални понос пљујући по нашим јунацима и жртвама. Док на једној страни непријатељи покушавају да нас духовно униште, док „глобалистичке потурице“ покушавају да  зараде својих „10 сребрњака“ издавањем сопственог рода, једини спас је да истина. Морамо да сведочимо генерацијама које долазе о Србима који нису устукнули пред многоструко јачим непријатељем, о војницима који нису продали веру за вечеру. Наши чувари огњишта су одужили дуг прецима, момци са Паштрика и Кошара имају са чиме да изађу пред Обилића… Морамо се борити за истину јер нас једино истина може спасити.

 

Богдан Зимоњић за Видовдан

 

Поделите:

3 Коментари

  1. Mi smo jednom jeli korenje i izgleda da nam se osladilo. 1400 traktora IMT u Srbiji je uvezeno sa Kosova kad smo pobedili NATO. Kakvo crno uclanjenje Kosava u Interpol, ne daj Dacicu molim te, istetoviracu te na ramenu. Vucicu legendo, posalji im opet oslikan voz da udjemo u sankcije, da se bogatimo na gorivu na flase. Zivelo politicko krilo Zemunskog klana i sankcije. Koja Jevropa.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here