Bogdan Zimonjić: Momci sa Paštrika i Košara imaju sa čime da izađu pred Obilića…

Podelite:

Srbi su se nekada turčili da bi dobili određene privilegije, zbog straha od Osmanlija i naravno zbog novca. Danas se „turčenje“ zove „aktivizam“ u raznim NVO lobističkim agencijama naši sunarodnici „prodaju veru za večeru“. Kao i za vreme Turaka, nvo „poturice“ se biraju među mladim ljudima koji su ambiciozni a često dolaze sa margine društva, među ljudima koji preziru svoj rod.

Pare koje dobijaju antisrpske NVO, tj lobisti Velike Albanije, su pare koje su zarađene ko zna na koje načine. Moguće da su ti novci dobijeni na srpskoj muci, kao ratni profiti ili novac dobijen od prodaje narkotika. Cilj tih lobističkih NVO agencija je da nas preoblikuju i od nas naprave neke nove zapadne Makedonce, Montenegrine, Bošnjake. Za ovu propagandu dobiju za običnog čoveka ogromnu količine novca. Imaju infrastrukturu, vrhunsku obuku i organizaciju, imaju novca za advokate. Kratko rečeno imaju resurse imaju cilj i imaju metu.

Njihova meta koju žele da unište je srpski identitet. Jedan od stubova našeg identiteta su i istorijske bitke gde je Srbin pokazao vrhunac nesebičnosti, Srbin je poklanjao svoj život za nas koji dolazimo, to je vrhunac altruizma, dati svoj život za drugog.

Ovo se nikako ne uklapa u NSP i Vrli Novi Svet koji vidi samo novac ka vrednost, nema duhovnosti, samo androidi bez pola, korena i duše, svet koji slavi sebičnost, grabež. To je razlika između njih i nas.

Moć naših bitaka je toliko velika da su posle 2000 godine NVO lobisti potrošili resurse i vreme da ismeju Boj na Kosovu, čak je na B92 bio proglašen za najgori film u srpskoj kinematografiji. Ruganje tradiciji, guslama, narodnoj muzici i tradiciji je svakodnevna tema kampanje koju oni sprovode.

Moć i hrabrost koju su crpeli iz Kosovskog Boja naši slavni preci na Ceru, Čegru, Solunskom Frontu i savremenici na Paštriku i Košarama uspela je da nas sačuva, zbog nje postojimo ovde i danas. Naši dušmani nisu upeli da se izbore ni sa Kosovskim Bojom a već danas imaju Paštrik i Košare. Novi mit kako oni zovu. Na Paštriku i Košarama opet je srpski David pobedio NATO golijata. Evo je još jedna generacija Srba ima za primer obične vojnike koju su pobedili Arnaute i NATO armadu sastavljenu od 78 zemalja koje su bogatije i vojno jače nekoliko stotina puta od Srbije. Od dečaka do junaka za jedan dan. Evo ih još dva Kosovska boja ili „srpske Termopile“ su Košare i Paštrik.

Ta nova dva srpska granitna stuba identiteta napadaju NVO lobisti. Bitka protiv heroja se vrši u medijima ali i na internetu. Po direktivi se pravi gomila lažnih naloga, iznajmljene duše poznatih Srba i gomila naloga i ličnosti iz Bosne, Albanije, hrvatske napadaju i pokušavaju da obesmisle nove dve zvezdena srpskom nebu. Napadaju naše bezvremene simbole hrabrosti jer nemaju svoje „Termopilske Klance“ sa kojima bi se ponosila svaka nacija.

Iz pravca Albanije izvršena je agresija na Srbiju ŠTO JE OBJAVA RATA. Nismo mi išli u Albaniju ili Ameriku ili Britaniju već su oni silom krenuli na nas. Ali tu istinu žele da izvrnu NVO NATO lobisti i lobisti kartel države Velike Albanije. Naša vojska je bila u Srbiji branila svoju zemlju. Albanci, Amerikanci i NATO su pokušali da pređu našu granicu ali su zaustavljeni od obične srpske vojske sastavljene od momaka sa 18 ili 20 godina. Mladi koji ne znaju, dive se zapadnim specijalcima čije su borbe bile dečiji vrtić u poređenju sa našim vojnicima i herojstvom borbe sa deset puta jačim neprijateljem.

Šta  mislite, da li 1000 ljudi može da napravi ovakvu logičnu grešku? Ili je to NATO kampanja protiv dve nove bitke utkane u identitet srpstva? Mnogi napadaju sećanje na heroje nove kosovske bitke koje nas ujedinjuje i nadahnjuje.

Moramo da dobijemo tu bitku protiv NATO lobista koji bi da nam ubiju nacionalni ponos pljujući po našim junacima i žrtvama. Dok na jednoj strani neprijatelji pokušavaju da nas duhovno unište, dok „globalističke poturice“ pokušavaju da  zarade svojih „10 srebrnjaka“ izdavanjem sopstvenog roda, jedini spas je da istina. Moramo da svedočimo generacijama koje dolaze o Srbima koji nisu ustuknuli pred mnogostruko jačim neprijateljem, o vojnicima koji nisu prodali veru za večeru. Naši čuvari ognjišta su odužili dug precima, momci sa Paštrika i Košara imaju sa čime da izađu pred Obilića… Moramo se boriti za istinu jer nas jedino istina može spasiti.

 

Bogdan Zimonjić za Vidovdan

 

Podelite:

3 Komentari

  1. Mi smo jednom jeli korenje i izgleda da nam se osladilo. 1400 traktora IMT u Srbiji je uvezeno sa Kosova kad smo pobedili NATO. Kakvo crno uclanjenje Kosava u Interpol, ne daj Dacicu molim te, istetoviracu te na ramenu. Vucicu legendo, posalji im opet oslikan voz da udjemo u sankcije, da se bogatimo na gorivu na flase. Zivelo politicko krilo Zemunskog klana i sankcije. Koja Jevropa.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here