Бранислав Јевтић: Икаров лет Срђана Предојевића

Поделите:

„И ми волимо неранџе но трпимо!“, када је букнула масмедијска хајка на Срђана Предојевића, једина колегиница која је стала на његову страну била је Јована узвикнувши „Срђанееее!“, карактеристично као Роки Балбоа својевремено „Адријана!“.

Но, у земљи у којој један Мухарем Баздуљ комотно може постати српски патријарх, Страхиња Павловић културни аташе у Француској, Александар Срећковић Кубура бејбиситер у слободно време, Владимир Кецмановић после Тита Тито, Иван Ивановић главни дилер за сир и шварглу, а син Жељка Митровића министар за саобраћај, зашто не би Срђан могао бити контролор лета.

За његову сексуалну оријентацију јавно мненије се питало колико и за Чолино; домаћински изглед Крагујевчанина не вара, жена, дечица итд. То што је још на РТС-у деспотски одређивао кога ће прогурати, још је мање интересантно. И, сада, поред толико фантомских уредника и запослених бадаваџија, он је запео за око свима.

Људи, уразумите се. Центар за контролу лета може и да не постоји у 21. веку. Све је под контролом осим птица, али и за њих постоји како успење тако и суноврат. Ускоро ће, бар по обећањима председника, летећи аутомобили лавирати изнад наших глава.

Још сам давно на РТС-у успео рећи, треба продавати облаке, а не земљу. Мада, како смо почели, и без ваздушног простора ћемо остати. Па се не може са сигурношћу потврдити, успео рећи, и преживети.

Бранислав Јевтић

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here