Бугарска новинарка о “Kрушику”. Бугарски “експерт” о шпијунској афери са Русима

Поделите:

Западни обавештајни центри преко својих експонената како у Бугарској тако у Србији кренули су у нападе не само на руски утицај у региону већ и нападе и дестабилизацију владе у Србији.

Медијски напад, прецизно тајмиран на председника Вучића, преко “Kрушика” деловао је веома чудно све до појаве “Руске афере” са шпијунажом, а зајединчки именитељ је -Бугарска. У првоим случају, око “Kрушика” дефакто и де јуре је реч о шпијунском деловању Бугарске, и шпијунажи унутар “Kрушика” које су НАТО медији у Србији покушали да прикажу као аферу везану за министра одбране, и председника државе.

Други напад, синхронизован у свим про НАТО медијима у Србији има за циљ представљање Руса као непријатеља Србије, а у оба случаја заједнички именитељ су – Бугари, то јест бугарски новинари. Прво бугарска новинарка, а потом неки бугарски “експерт” који је аутоматски потврдио тачност снимка руског обавештајца.

Снимак је направљен од стране неке, вероватно Западне тајен службе, предат НАТО новинарима који су објавили.

Овде имамо двојако дејство – вероватно шпијунско деловање Русије, и егзактно и недвосмислено анти српско деловање НАТО страних служби, преко Бугарске.
Јасно је по свему да је реч о синхронизованом нападу НАТО обавештајних структура на стабилност владе Србије и стабилност Србије у опште. Без обзира шта је руски агент ГРУ радио у Србији (а расветли ће се) јасно је као дан да су ови случајеви намештени од стране НАТО агентура са јединим циљем дестабилизације наше земље. Истина је да попстоји изузетна шпијунска и контр-шпијунска дејства се воде у Србији од стране разних агентура.

Мешање НАТО агентура преко бугарских “новинара и експерата” је типично дестабилизирајуће деловање које се примењује када нека трећа страна жели да наруши добре односе прве две стране. Kориштење новинара и новинарских испостава у Србији за дестабилизовање друштва од стране НАТО агентура постало је претходних месеци учестало, а кориштење страних новинара као “анђела откровења и отварања очију” заблуделог народа је класика шпијунског дејства.

Велика шпијунска афера око “Kрушика” коју је започела бугарска новинарка, престављена је од стране НАТО медија у Србији и њихових пиона у опозицији као “шокантни доказ корупције власти” – без икаквих доказа, али уз велику ларму, да би се само пар седмица касније појавио снимак руског шпијуна, опет у режији бугарских експерата.

Оба случаја јасно су повезана и имају заједничке именитеље:
1. Бугарска (НАТО земља)
2. Напад на владу Србије
3. Приказивање српске неутралности као лоше
4. Приказивање Руса као непријатеља Србије

Али сетимо се прве афере, на коју смо скоро заборавили. Руски С-400 на вежби у Србији. Буквално све ово долази након српске куповине руског наоружања, а окидач било је демонстрирање система С-400 у Србији.
Kо се први побунио против система С-400 у Србији?

-Бугарски новинари

Медији у Бугарској су по диктату НАТОа осули паљбу против прелета руских војних транспорта са системима С-400 преко Бугарске.

У сва три случаја:
1. “С-400”
2. “Kрушик”
3. “Руски шпијун”
заједнички иментитељ је – Бугарска, НАТО пакт.
Сва три случаја су удар на српску неутралност и акције срачунате на рушење владе Србије која се залаже и спроводи ту неутралност и инсталирање НАТО режима у Србији.

Александар Kиш за Видовдан

Поделите:

4 Коментари

  1. Bugarska novinarka Dilijana Gajtandžijeva iznosi frapantne podatke o trgovini oružja iz Krušika u kojoj je naveliko uključen B. Stefanović kao učesnik u aktivnosti firme GIM, a to uporno demantuju ΛV i sin Stefanovića. Kada se budu obelodanile mahinacije sa oružjem, kao što je blesnula špijunska afera od juče. Ima slike, znaju se imena, a čutalo se više meseca o tome. Očekuje se da bude uhapšen onaj koji je prvi saznao i alarmirao o aferi, kao što je imao posledice uzbunjivač A. Obradović.

  2. Българският шпионин е моят приятел Йордан Симов от ВМРО, сега е в Държавния архив. Баща му работеше заедно с Каракачанов в Държавна сигурност

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here