Bugarska novinarka o “Krušiku”. Bugarski “ekspert” o špijunskoj aferi sa Rusima

Podelite:

Zapadni obaveštajni centri preko svojih eksponenata kako u Bugarskoj tako u Srbiji krenuli su u napade ne samo na ruski uticaj u regionu već i napade i destabilizaciju vlade u Srbiji.

Medijski napad, precizno tajmiran na predsednika Vučića, preko “Krušika” delovao je veoma čudno sve do pojave “Ruske afere” sa špijunažom, a zajedinčki imenitelj je -Bugarska. U prvoim slučaju, oko “Krušika” defakto i de jure je reč o špijunskom delovanju Bugarske, i špijunaži unutar “Krušika” koje su NATO mediji u Srbiji pokušali da prikažu kao aferu vezanu za ministra odbrane, i predsednika države.

Drugi napad, sinhronizovan u svim pro NATO medijima u Srbiji ima za cilj predstavljanje Rusa kao neprijatelja Srbije, a u oba slučaja zajednički imenitelj su – Bugari, to jest bugarski novinari. Prvo bugarska novinarka, a potom neki bugarski “ekspert” koji je automatski potvrdio tačnost snimka ruskog obaveštajca.

Snimak je napravljen od strane neke, verovatno Zapadne tajen službe, predat NATO novinarima koji su objavili.

Ovde imamo dvojako dejstvo – verovatno špijunsko delovanje Rusije, i egzaktno i nedvosmisleno anti srpsko delovanje NATO stranih službi, preko Bugarske.
Jasno je po svemu da je reč o sinhronizovanom napadu NATO obaveštajnih struktura na stabilnost vlade Srbije i stabilnost Srbije u opšte. Bez obzira šta je ruski agent GRU radio u Srbiji (a rasvetli će se) jasno je kao dan da su ovi slučajevi namešteni od strane NATO agentura sa jedinim ciljem destabilizacije naše zemlje. Istina je da popstoji izuzetna špijunska i kontr-špijunska dejstva se vode u Srbiji od strane raznih agentura.

Mešanje NATO agentura preko bugarskih “novinara i eksperata” je tipično destabilizirajuće delovanje koje se primenjuje kada neka treća strana želi da naruši dobre odnose prve dve strane. Korištenje novinara i novinarskih ispostava u Srbiji za destabilizovanje društva od strane NATO agentura postalo je prethodnih meseci učestalo, a korištenje stranih novinara kao “anđela otkrovenja i otvaranja očiju” zabludelog naroda je klasika špijunskog dejstva.

Velika špijunska afera oko “Krušika” koju je započela bugarska novinarka, prestavljena je od strane NATO medija u Srbiji i njihovih piona u opoziciji kao “šokantni dokaz korupcije vlasti” – bez ikakvih dokaza, ali uz veliku larmu, da bi se samo par sedmica kasnije pojavio snimak ruskog špijuna, opet u režiji bugarskih eksperata.

Oba slučaja jasno su povezana i imaju zajedničke imenitelje:
1. Bugarska (NATO zemlja)
2. Napad na vladu Srbije
3. Prikazivanje srpske neutralnosti kao loše
4. Prikazivanje Rusa kao neprijatelja Srbije

Ali setimo se prve afere, na koju smo skoro zaboravili. Ruski S-400 na vežbi u Srbiji. Bukvalno sve ovo dolazi nakon srpske kupovine ruskog naoružanja, a okidač bilo je demonstriranje sistema S-400 u Srbiji.
Ko se prvi pobunio protiv sistema S-400 u Srbiji?

-Bugarski novinari

Mediji u Bugarskoj su po diktatu NATOa osuli paljbu protiv preleta ruskih vojnih transporta sa sistemima S-400 preko Bugarske.

U sva tri slučaja:
1. “S-400”
2. “Krušik”
3. “Ruski špijun”
zajednički imentitelj je – Bugarska, NATO pakt.
Sva tri slučaja su udar na srpsku neutralnost i akcije sračunate na rušenje vlade Srbije koja se zalaže i sprovodi tu neutralnost i instaliranje NATO režima u Srbiji.

Aleksandar Kiš za Vidovdan

Podelite:

4 Komentari

  1. Bugarska novinarka Dilijana Gajtandžijeva iznosi frapantne podatke o trgovini oružja iz Krušika u kojoj je naveliko uključen B. Stefanović kao učesnik u aktivnosti firme GIM, a to uporno demantuju ΛV i sin Stefanovića. Kada se budu obelodanile mahinacije sa oružjem, kao što je blesnula špijunska afera od juče. Ima slike, znaju se imena, a čutalo se više meseca o tome. Očekuje se da bude uhapšen onaj koji je prvi saznao i alarmirao o aferi, kao što je imao posledice uzbunjivač A. Obradović.

    • Jebala te Dilijana Gajtandžijeva..
      Njen deda je bio poručnik u Bugarskom puku koji je bio deo Wermahtovi trupa Istok..
      Poginuo u blizini Kurska 1944. tokom kontranapada Crvene Armije i ne samo on već cela Bugarska tenkovska četa .

  2. Bъlgarskiяt špionin e moяt priяtel Йordan Simov ot VMRO, sega e v Dъržavniя arhiv. Baщa mu raboteše zaedno s Karakačanov v Dъržavna sigurnost

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here