Дубравка Поповић: Егоцентризам “елитног одреда”

Поделите:

Егоцентризам „елитног одреда“, који у овом бесомучно јаловом времену дарује плодове лажног морала и хипертензионог суноврата, дужни смо спречити пре доласка војника Апокалипсе, јер за овакво „несташно“ доба, преци нам никада неће опростити, те и јесмо у потпуности одговорни уколико нас не буде ни под шљивом!

„Убио мајку Н.Н. 21 година“ –  „Забо оцу шафцигер у врат“

Чиме, да ли и зашто се овакве ствари дешавају масовно? Проклетство? Балкански синдром родитељства, куповином сопствене деце!!! Или ти у нашем народу познато као: “Рани кера да те уједе“. Секс, дрога, насиље! Примарна средина за развијање ових „лепота порока“-породица! Потом, социјална средина, вршњачке групе…..Да ли су ова деца имала родитеље, односно, да ли су њихови родитељи имали њих или само казне и награде за исте?????? И као врхунац спаса за појединце, ВРХ ЛЕДЕНОГ БРЕГА И СПАС – Ријалити емисије. Лечење од суноврата….Да ли и један иоле нормалан родитељ може жртвовати своје чедо зарад спаса, новца или било које друге намере у тај живи пакао огољених мозгова и душа пред , нажалост, још огољенијим аудиторијумом….

Задруга, Парови су постали лечилишта, уместо храмова, где  оболела душа може наћи мир и спасење. Све се ово дешава по покровитељством Великог Брата, нашег, који се такође лечи, сасвим случајно, зар не, на истом ТВ каналу.

Елем, у нашем друштвеном миљеу, у нашој „елити“ се развила заразна болест под паролом „Ово је демократска држава и овде је све дозвољено“.

Онда ће замазати очи јавности, позабавиће се спортским риболовом, ухватиће сома, па га вратити у сопствени базен до следећег лова….

Немојте шетати….егоцентричност је болест и то му само иде у прилог, зар не видите то одушевљење? Он је у фокусу и ви му дајете, онај одвратан израз, „ветар у леђа“.

Мислите о томе и учините то на другачији начин. Јер, да би се борио против неког или нечег, мораш га доообро упознати…

Молите се!!!

Дубравка Поповић

Видовдан

 

Поделите:

4 Коментари

  1. hahaha pa ne mora da se moli samo u zatvorenom prostoru…..
    pop podigne mantiju natakari cizme i jelek i ode sa litijom do Zelenog Venca po med i orase haha
    sto to vama smeta molitva u prirodi gospoja Dubravka?????
    jel se vi molite samo u katakombama duboko ukopani u zidine ili po nekad odapnete bogi tropar sa livade gradskoga parkica???????

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here