Игрец: Нашао се осведочени србомрзац, Сергеј Трифуновић, да брани достојанство српског војника

Поделите:

“Да сачувамо достојанство српског војника и захвалност слободарској униформи која је одбранила ову земљу од непријатеља!”

Ове речи би свако од нас приписао некоме ко поштује српску државу, српску војску и све њене подвиге на одбрани Отаџбине. Али преварио би се јер је ове речи на данашњем протесту опозиције изговорио један од највећих лицемера, човек који је за шаку америчких долара и пакет западних донација небројано пута до сада пљунуо на ову земљу, њену армију и тековине њене слободарске традиције.

Нашао се осведочени србомрзац, Сергеј Трифуновић, да брани достојанство српског војника.
Нашао се онај који није пропустио ниједну прилику да игра у холивудским антисрпским филмовима; нашао се онај чија је глумачка каријера препуна ниподаштавања и обесмишљавања победа које је извојевао управо српски војник; нашао се онај који је српску војску на малим екранима приказивао као хорду подивљалих ратних злочинаца, онај који је српског војника представио у најгорем могућем светлу – као окорелог крвника, убицу нејачи и силоватеља немоћних.

Па зар мисле да је овај народ толико наиван и забораван да ће тек тако да пређе преко огавних, деструктивних улога које је ова глумачка сподоба упризорила у “Стршљену” и “Српском филму”?!

Зар о слободи Србије да нам говори онај који шурује са окупаторима Косова и Метохије?!
Зар о очувању наших граница да нам говори онај који Војводину и Санџак види у туђим државама?!
Зар о части српског војника да нам говори онај који љуби скуте разараћима српске војске?!
Зар о правди и моралу придиге да нам држи онај који ликује над срамном пресудом Радовану Караџићу и коме је свака друга реч псовање и вређање неистомишљеника?!

Таквима није место у жижи политичке и друштвене јавности већ на ђубришту историје.

Даније Игрец

Видовдан

Поделите:

2 Коментари

  1. Против ове власти примитиваца, простака, бескарактерног олоша и сирових силеџија, товљеника од 0.1 до 0.15 тона, сва средства су дозвољена.

  2. Trifunovic je veoma diskutabilan karakter, to jeste tacno…ali najveci kreator anti-srpstva u Jugoslaviji i svetu je upravo Radovan Karadzic …..okupaciju Kosova je doneo upravo Slobodan Milosevic sa Vojislavom Seseljem. Trifunovic je toliko minoran lik u nasoj tragediji …ali je najveca tragedija dizanje u nebesa politicare koji su tu tragediju izazvali ali je nije moralo biti. A ti si Igrecu jedan Udbas najobicniji, sa fejk pseudonimom….Putinovski nazadni d.pelizac.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here