Igrec: Našao se osvedočeni srbomrzac, Sergej Trifunović, da brani dostojanstvo srpskog vojnika

Podelite:

“Da sačuvamo dostojanstvo srpskog vojnika i zahvalnost slobodarskoj uniformi koja je odbranila ovu zemlju od neprijatelja!”

Ove reči bi svako od nas pripisao nekome ko poštuje srpsku državu, srpsku vojsku i sve njene podvige na odbrani Otadžbine. Ali prevario bi se jer je ove reči na današnjem protestu opozicije izgovorio jedan od najvećih licemera, čovek koji je za šaku američkih dolara i paket zapadnih donacija nebrojano puta do sada pljunuo na ovu zemlju, njenu armiju i tekovine njene slobodarske tradicije.

Našao se osvedočeni srbomrzac, Sergej Trifunović, da brani dostojanstvo srpskog vojnika.
Našao se onaj koji nije propustio nijednu priliku da igra u holivudskim antisrpskim filmovima; našao se onaj čija je glumačka karijera prepuna nipodaštavanja i obesmišljavanja pobeda koje je izvojevao upravo srpski vojnik; našao se onaj koji je srpsku vojsku na malim ekranima prikazivao kao hordu podivljalih ratnih zločinaca, onaj koji je srpskog vojnika predstavio u najgorem mogućem svetlu – kao okorelog krvnika, ubicu nejači i silovatelja nemoćnih.

Pa zar misle da je ovaj narod toliko naivan i zaboravan da će tek tako da pređe preko ogavnih, destruktivnih uloga koje je ova glumačka spodoba uprizorila u “Stršljenu” i “Srpskom filmu”?!

Zar o slobodi Srbije da nam govori onaj koji šuruje sa okupatorima Kosova i Metohije?!
Zar o očuvanju naših granica da nam govori onaj koji Vojvodinu i Sandžak vidi u tuđim državama?!
Zar o časti srpskog vojnika da nam govori onaj koji ljubi skute razaraćima srpske vojske?!
Zar o pravdi i moralu pridige da nam drži onaj koji likuje nad sramnom presudom Radovanu Karadžiću i kome je svaka druga reč psovanje i vređanje neistomišljenika?!

Takvima nije mesto u žiži političke i društvene javnosti već na đubrištu istorije.

Danije Igrec

Vidovdan

Podelite:

9 Komentari

  1. Protiv ove vlasti primitivaca, prostaka, beskarakternog ološa i sirovih siledžija, tovljenika od 0.1 do 0.15 tona, sva sredstva su dozvoljena.

  2. Trifunovic je veoma diskutabilan karakter, to jeste tacno…ali najveci kreator anti-srpstva u Jugoslaviji i svetu je upravo Radovan Karadzic …..okupaciju Kosova je doneo upravo Slobodan Milosevic sa Vojislavom Seseljem. Trifunovic je toliko minoran lik u nasoj tragediji …ali je najveca tragedija dizanje u nebesa politicare koji su tu tragediju izazvali ali je nije moralo biti. A ti si Igrecu jedan Udbas najobicniji, sa fejk pseudonimom….Putinovski nazadni d.pelizac.

  3. tesko je vjerovati da ima Srba. koji podrzavaju ropstvonad Srbima , koji su se oslobodili posle teskih stradanja za vreme 500 godina. Da se podrzava otcepljenje od Srbije Srba poturica, koji govore jezikom Srpskim mnogi imaju prezimena Srpska, a su prihvatili teroriste iz inostranih zemalja. Nemaju ni osjecaja premadzicdzic hiljadama zrtvama , koje su ubijali na najsvirepiji nacin ISIS, ocigledno od jedne njemice, koja je bila udata za takvog razbojnika. Radovan Karadzic je patriota, kova junaka Kosovske Bitke. Hvala mu.

  4. Sta se desava sa ljudima, spskih imena, koji ne smatraju KOSOVO SRPSKOM ZEMLJOM odkada je STEVAN NEMANJA oslobodio od vizanttije.Da se otvoreno hvale sa odricanjem Kosova i hrabrog Srpskog Naroda,koji su ostali nanjemu pod svakidasnjim maltretiranjem i opasnostim od albanaca, su nezakonito presli naKosova zavreme strannih okupacija, od turske pa do titovog nasilja.

  5. Gospodo Urdnici, ja sam navela poznate izjave Alije , Knjigu dokumentovanu o zlocinima , od J. Schindler a i podatke od Boracke organizacije Vojske Republike SRpske.

  6. Moje nisu uvrede. Protiv Radovana Karadzica ??? Pa sta je on, svetac ?? On je pretio tragedijom muslimanima u Bosni, i pretio Srbima u Beogradu da ce da dovede Krajisnike da ih nauce pameti. Zajedno sa rezimom u Beogradu je zapoceo ludilo mrznje u Bosni…sta je tu netacno. E poste svih ubistava, paljenja, onda bezi u Srbiju i 10 godina se krija jer je pustio bradu dok narod u Srbiji grca pod izolacijom, sankcijama. Ustase su ubijale i bezale u Argentinu posle drugog rata, no bogami neki su se krili u Jugi jer su mogli a neki su se krili i u vlasti. Radovan Karadzic je tipican ustasa. Vise Vidovdan vredja sa svojim hvalospevima toj propaloj idiotskoj politici……Draza Mihailovic, Nikola Kalabic, Racic….pa je ne znam nijednoga Kraljevskog oficira koji se tako krio

  7. Ponovo, moj odgovor Jovicu, nije objavljen,zasto?
    da ti nazivas najglorim uvredam i lazima , koje se nemogu ni ponoviti, najzasluznije patriote, nema dovoljno jake izraze, da se osude takve prostacke i lazne izjave. Ne znam kako ove novine stampaju takve izraze, a nestampaju cinjenice i na zapadnim dokumentima.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here