Igrec: Našao se osvedočeni srbomrzac, Sergej Trifunović, da brani dostojanstvo srpskog vojnika

Podelite:

“Da sačuvamo dostojanstvo srpskog vojnika i zahvalnost slobodarskoj uniformi koja je odbranila ovu zemlju od neprijatelja!”

Ove reči bi svako od nas pripisao nekome ko poštuje srpsku državu, srpsku vojsku i sve njene podvige na odbrani Otadžbine. Ali prevario bi se jer je ove reči na današnjem protestu opozicije izgovorio jedan od najvećih licemera, čovek koji je za šaku američkih dolara i paket zapadnih donacija nebrojano puta do sada pljunuo na ovu zemlju, njenu armiju i tekovine njene slobodarske tradicije.

Našao se osvedočeni srbomrzac, Sergej Trifunović, da brani dostojanstvo srpskog vojnika.
Našao se onaj koji nije propustio nijednu priliku da igra u holivudskim antisrpskim filmovima; našao se onaj čija je glumačka karijera prepuna nipodaštavanja i obesmišljavanja pobeda koje je izvojevao upravo srpski vojnik; našao se onaj koji je srpsku vojsku na malim ekranima prikazivao kao hordu podivljalih ratnih zločinaca, onaj koji je srpskog vojnika predstavio u najgorem mogućem svetlu – kao okorelog krvnika, ubicu nejači i silovatelja nemoćnih.

Pa zar misle da je ovaj narod toliko naivan i zaboravan da će tek tako da pređe preko ogavnih, destruktivnih uloga koje je ova glumačka spodoba uprizorila u “Stršljenu” i “Srpskom filmu”?!

Zar o slobodi Srbije da nam govori onaj koji šuruje sa okupatorima Kosova i Metohije?!
Zar o očuvanju naših granica da nam govori onaj koji Vojvodinu i Sandžak vidi u tuđim državama?!
Zar o časti srpskog vojnika da nam govori onaj koji ljubi skute razaraćima srpske vojske?!
Zar o pravdi i moralu pridige da nam drži onaj koji likuje nad sramnom presudom Radovanu Karadžiću i kome je svaka druga reč psovanje i vređanje neistomišljenika?!

Takvima nije mesto u žiži političke i društvene javnosti već na đubrištu istorije.

Danije Igrec

Vidovdan

Podelite:

2 Komentari

  1. Protiv ove vlasti primitivaca, prostaka, beskarakternog ološa i sirovih siledžija, tovljenika od 0.1 do 0.15 tona, sva sredstva su dozvoljena.

  2. Trifunovic je veoma diskutabilan karakter, to jeste tacno…ali najveci kreator anti-srpstva u Jugoslaviji i svetu je upravo Radovan Karadzic …..okupaciju Kosova je doneo upravo Slobodan Milosevic sa Vojislavom Seseljem. Trifunovic je toliko minoran lik u nasoj tragediji …ali je najveca tragedija dizanje u nebesa politicare koji su tu tragediju izazvali ali je nije moralo biti. A ti si Igrecu jedan Udbas najobicniji, sa fejk pseudonimom….Putinovski nazadni d.pelizac.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here