Небојша Бакарец: Отворено писмо Ненаду Поповићу

Познајемо се јако добро из ДСС-а. Додуше, ја сам тамо био због политичке идеје, а Ви из интереса, и због богаћења. Ви сте из ДСС-а побегли чим је брод почео да тоне, а мене су избацили због залагања за сарадњу са СНС-ом. Били смо годинама чланови председништва, на које Ви готово никада нисте долазили. Нормално, тајкунски послови и пљачкашке приватизације одузимају много времена.

Данас, у суботу 27. јула. 2019., на 35 степени, као да Вас је ударила сунчаница, лансирали сте изјаву која показује да желите да будете и председник Србије и премијер Србије. Господине Гумифлекс, па зар Ви не знате да нисте дорасли, нити достојни да будете ни синекуриста, на месту министра без портфеља, а камоли нешто више? Кад смо већ код тога, за две године колико сте министар за иновације, показали сте да Вам једино од руке иду иновације – како што боље забити нож у леђа Вучићу и Ани Брнабић. Ту сте много пута показали завидну иновативност. У свему осталом сте на нивоу Проке проналазача, или Изногуда, кога код нас зову Али Бен Подвали – који је познат по томе што жели да буде Калиф уместо Калифа.

У свом умоболном саопштењу, исказујете жељу да кормиларите српским бродом, у
антиевропском правцу, у правцу сукоба са Албанцима и међународном заједницом, тачније њеним западним делом. Последњи пут када је то неко покушао доживели смо злочиначко бомбардовање 1999. То хоћете? Имате ли Ви децу, имате ли породицу, кад тако злоумно зборите? Помињете ново национално окупљање и сабирање. Пођите прво од себе. Ваша странка практично не постоји осим као Потемкинова села. Немате ни један општински или градски одбор, осим на папиру. Последњи је био Стаматовићева Чајетина, али и то оде пре две године. Стално се разилазите са одборима и људима, одузимате се до дебелог минуса. А тај лажни рејтинг дебело плаћате, истина, својим новцем.

Помињете „свету земљу“, баш Ви, човек коме ништа није свето, ни част, ни реч. Једино Ви и Ваша странка, а део сте владајуће коалиције од 2016., нисте подржали Вучићеву кандидатуру за председника Србије 2017. Нека Вам је на част. А учинио Вас је парламентарном странком, подарио Вам је место министра. Коју свету замљу помињете, Јудеју, Палестину? Ширите токсичне и злоћудне митове. Ваша тајкунска нога није крочила годинама на то „свето“ Косово. Прво, не смете тамо да одете, а друго, немате где, немате одбор, нико Вас неће. Помињете Призрен. Можда Вас тамо прими Ваш Харадинај, који као и Ви ради за Американце. Отужно већ годинама кличете „догодине у Призрену“. Што не одосте у тај Призрен, пре три, пре две, или прошле године. Ево, седите у једну од Ваших многобројних тајкунских лимузина одмах, и отиђите у Призрен, на јагњетину. Само прво се највите брату Харадинају. И пишите нам, пошаљите неку разгледницу, неки селфи. Ненад Поповић – до сутра у Призрену!

Небојша Бакарец, политички аналитичар и поносни члан СНС за Видовдан

4 Коментари

1. Бакарац, браво. Идемо на ручак у башту код знака ?
    Правилно сте оценили Калифа Поповића. И Калифа Вучића. Сликали сте и себе. Селфи. Напишите и себи отворено писмо. Ви, Бакарче, писмени сте за све странке. То је лик Поповића и Вас. Нема разлике ни са осталим “припадницима” СНС. Није лако Калифу Вучићу са вама. Зато и ради све послове, плаши се да било било шта удели некоме од вас . Осим дела буџетских пара јадног народа.

2. Kako vas nije stid da uklanjate” politicko ne podobne “komentar koji sam napisao na temu druga Bakareca.Vi bi ste da odrzavate politicki pluralizam u okviru stranke koja je trenutno na vlasti.Sada SNS a sutra bilo koje.Mnogi od vas vlasnika internet portala imenovali ste iste Srpskim imenima I amblemima a u stvari ste Savez komunista proklet za jugoslaviju , tu u dva puta stvaranu nakazu od imena I drzave , zbog tudjinskih interesa stvaranu i na stetu Srpskoga naroda u nameri da nas nema .I ovo sto se danas samo Srbijom zove je jedna moralna I duhovna nakaza skrojena po volji I potrebi Srpski izroda koji su samo na sebe uzeli drugi lik u vidu naziva stranaka sa pridevom srpski-ka a u stvari su komunisticko-liberalna , gde ste se udomili sva neokomunidticka pogan j ovoga naroda.U jednu ruku su od vas posteniji otvoreni komunisticki neprijatelji naroda Srpskoga poput Biserke, Kslandicke, Cede, Milicke I drugih izroda.Vase portale treba posmatrati kao komuno-ustasoidne I nista vise

3. Рашо Они, украли сте ми позив за Бакарног.
    Идемо на ручак у башту код знака ?
    Бакар и Голи Оток су исти одн Поповић и Бакрорезац.

Важно је да се добро познају.

4. kako da se ne poznaju??????
    jedan od politike zivi a drugu u njoj uziva..
    sutra zamene mesta i opet lepo i jednom i drugom..
    I dok ozvoreno salju pisma svaki 10 godina obostrano mozda se i okume,pobratime ko zna????
    druzeljubiv je to svet i razdragan,pun pozitivne energije i bratske ljubavi.