Nebojša Bakarec: Otvoreno pismo Nenadu Popoviću

Podelite:

Poznajemo se jako dobro iz DSS-a. Doduše, ja sam tamo bio zbog političke ideje, a Vi iz interesa, i zbog bogaćenja. Vi ste iz DSS-a pobegli čim je brod počeo da tone, a mene su izbacili zbog zalaganja za saradnju sa SNS-om. Bili smo godinama članovi predsedništva, na koje Vi gotovo nikada niste dolazili. Normalno, tajkunski poslovi i pljačkaške privatizacije oduzimaju mnogo vremena.

Danas, u subotu 27. jula. 2019., na 35 stepeni, kao da Vas je udarila sunčanica, lansirali ste izjavu koja pokazuje da želite da budete i predsednik Srbije i premijer Srbije. Gospodine Gumifleks, pa zar Vi ne znate da niste dorasli, niti dostojni da budete ni sinekurista, na mestu ministra bez portfelja, a kamoli nešto više? Kad smo već kod toga, za dve godine koliko ste ministar za inovacije, pokazali ste da Vam jedino od ruke idu inovacije – kako što bolje zabiti nož u leđa Vučiću i Ani Brnabić. Tu ste mnogo puta pokazali zavidnu inovativnost. U svemu ostalom ste na nivou Proke pronalazača, ili Iznoguda, koga kod nas zovu Ali Ben Podvali – koji je poznat po tome što želi da bude Kalif umesto Kalifa.

U svom umobolnom saopštenju, iskazujete želju da kormilarite srpskim brodom, u
antievropskom pravcu, u pravcu sukoba sa Albancima i međunarodnom zajednicom, tačnije njenim zapadnim delom. Poslednji put kada je to neko pokušao doživeli smo zločinačko bombardovanje 1999. To hoćete? Imate li Vi decu, imate li porodicu, kad tako zloumno zborite? Pominjete novo nacionalno okupljanje i sabiranje. Pođite prvo od sebe. Vaša stranka praktično ne postoji osim kao Potemkinova sela. Nemate ni jedan opštinski ili gradski odbor, osim na papiru. Poslednji je bio Stamatovićeva Čajetina, ali i to ode pre dve godine. Stalno se razilazite sa odborima i ljudima, oduzimate se do debelog minusa. A taj lažni rejting debelo plaćate, istina, svojim novcem.

Pominjete „svetu zemlju“, baš Vi, čovek kome ništa nije sveto, ni čast, ni reč. Jedino Vi i Vaša stranka, a deo ste vladajuće koalicije od 2016., niste podržali Vučićevu kandidaturu za predsednika Srbije 2017. Neka Vam je na čast. A učinio Vas je parlamentarnom strankom, podario Vam je mesto ministra. Koju svetu zamlju pominjete, Judeju, Palestinu? Širite toksične i zloćudne mitove. Vaša tajkunska noga nije kročila godinama na to „sveto“ Kosovo. Prvo, ne smete tamo da odete, a drugo, nemate gde, nemate odbor, niko Vas neće. Pominjete Prizren. Možda Vas tamo primi Vaš Haradinaj, koji kao i Vi radi za Amerikance. Otužno već godinama kličete „dogodine u Prizrenu“. Što ne odoste u taj Prizren, pre tri, pre dve, ili prošle godine. Evo, sedite u jednu od Vaših mnogobrojnih tajkunskih limuzina odmah, i otiđite u Prizren, na jagnjetinu. Samo prvo se najvite bratu Haradinaju. I pišite nam, pošaljite neku razglednicu, neki selfi. Nenad Popović – do sutra u Prizrenu!

Nebojša Bakarec, politički analitičar i ponosni član SNS za Vidovdan

 

Podelite:

4 Komentari

 1. Bakarac, bravo. Idemo na ručak u baštu kod znaka ?
  Pravilno ste ocenili Kalifa Popovića. I Kalifa Vučića. Slikali ste i sebe. Selfi. Napišite i sebi otvoreno pismo. Vi, Bakarče, pismeni ste za sve stranke. To je lik Popovića i Vas. Nema razlike ni sa ostalim “pripadnicima” SNS. Nije lako Kalifu Vučiću sa vama. Zato i radi sve poslove, plaši se da bilo bilo šta udeli nekome od vas . Osim dela budžetskih para jadnog naroda.

 2. Kako vas nije stid da uklanjate” politicko ne podobne “komentar koji sam napisao na temu druga Bakareca.Vi bi ste da odrzavate politicki pluralizam u okviru stranke koja je trenutno na vlasti.Sada SNS a sutra bilo koje.Mnogi od vas vlasnika internet portala imenovali ste iste Srpskim imenima I amblemima a u stvari ste Savez komunista proklet za jugoslaviju , tu u dva puta stvaranu nakazu od imena I drzave , zbog tudjinskih interesa stvaranu i na stetu Srpskoga naroda u nameri da nas nema .I ovo sto se danas samo Srbijom zove je jedna moralna I duhovna nakaza skrojena po volji I potrebi Srpski izroda koji su samo na sebe uzeli drugi lik u vidu naziva stranaka sa pridevom srpski-ka a u stvari su komunisticko-liberalna , gde ste se udomili sva neokomunidticka pogan j ovoga naroda.U jednu ruku su od vas posteniji otvoreni komunisticki neprijatelji naroda Srpskoga poput Biserke, Kslandicke, Cede, Milicke I drugih izroda.Vase portale treba posmatrati kao komuno-ustasoidne I nista vise

 3. Rašo Oni, ukrali ste mi poziv za Bakarnog.
  Idemo na ručak u baštu kod znaka ?
  Bakar i Goli Otok su isti odn Popović i Bakrorezac.

  Važno je da se dobro poznaju.

 4. kako da se ne poznaju??????
  jedan od politike zivi a drugu u njoj uziva..
  sutra zamene mesta i opet lepo i jednom i drugom..
  I dok ozvoreno salju pisma svaki 10 godina obostrano mozda se i okume,pobratime ko zna????
  druzeljubiv je to svet i razdragan,pun pozitivne energije i bratske ljubavi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here