Никола Петровић: ДАН ПОБЕДЕ КОЈА НАМ ПОНОВО ДОЛАЗИ

Поделите:

Највећи парадокс модерне, ”победничке” Европе, заболеће најснажније у блиској будућности када ће управо нови и прихваћени трендови, у виду мултикултурализма, либерализма и атеизма, бити узрок новом сукобу и то, гле ироније, културном, верском, као и националном. Ти трендови су вешто и суптилно, а годинама провлачени кроз америчке серије и филмове, где можемо видети угњетавање јадних муслимана од стране свирепих Европљана, или Срба, по сценарију некадашње наркоманке, а садашње сатанисте – Анђелине Џоли.

Као и сви ранији трендови пласирани са америчког тржишта, и ови су радо прихваћени код просечних Европљана. Кад кажем просечни, мислим глупи јер глупи људи не схватају да су Американци националисти до те мере да њихов национализам често прелије у фашизам. Исто тако, Американци нису ни атеисти, ни либерални и да не набрајам њихове вредности јер их не волим, али ће Америка свакако мотивисати, чак и захтевати насељавање муслимана по Европи, док их сами неће прихватити. Захтеваће и да се поштују њихова верска и национална осећања, иако је у њиховој земљи то практично немогуће. И захтеваће да они буду заштићени у европским земљама, док ће их управо ти Американци убијати у матичним земљама.

”Вредности” садашње Европе, долазећим муслиманима постављене су савршено за сукоб јер су муслиманима једноставно речено апсолутно неприхватљиве, а о некаквој асимилацији муслимана нема ни говора. Под њихов утицај ће падати редом европске земље јер ће сваки анационални, либерални Европљанин атеиста, свој простор постојања и права уступити муслиману за наметање његове културе, вере и наслеђа, и тиме бити директно одговоран за оно што ће уследити. А уследиће то да ће муслимани свој утицај наметати мирно, где је могуће, а где није-тероризмом.

Да се не заносимо, никаква служба не може спречити тероризам, што ће даље и све чешће доводити до одмазди појединаца у виду Брејвика, или случаја на Новом Зеланду. Све док једна комплетна национална ћелија неке земље, које узгред речено природно јачају у свим европским земљама, не буде одговорила на тероризам још бруталнијим тероризмом. Може то бити рецимо страствена Шпанија, или Италијани кратког фитиља. Тада ће држава, у којој се то догоди, бити принуђена да изврши репресију у најблажем случају једнако на обе стране, што ће неминовно довести до сукоба у тој земљи, а затим ће се као вихор раширити по читавој Европи јер као што рекох, мултикултура, либерализам и атеизам код муслимана нису прихватљиви, не постоје, нити ће постојати. Браниће доследно и свим средствима сопствено наслеђе и Европа ће се бранити свим средствима. Биће то веома крвав обрачун и једна велика депопулација. Наравно, Европа ће победити јер муслимани немају осим људства и фанатизма на тлу Европе никакво друго упориште, које је потребно да би такав рат добили.

Преко океана, добри ”стари” Американци ће позивати на мир, снабдевајући обе стране оружјем, задужиће до грла све уплетене земље, а онда ће, у сутону рата да се умешају као савезници и чувари европских вредности, те ће нас ”поново” ослободити. И поново ће просечни, односно глупи Европљани, очима у којима се види интелигенција једнога орангутана, гледати у америчке ”ослободиоце” задивљено, док ће им земље крваве, измучене и разорене, грцати у дуговима које ће деценијама враћати на крваве руке најпознатијег светског лихвара, ”Ујка Сема”.

Никола Петровић за Видовдан

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here