Nikola Petrović: DAN POBEDE KOJA NAM PONOVO DOLAZI

Podelite:

Najveći paradoks moderne, ”pobedničke” Evrope, zaboleće najsnažnije u bliskoj budućnosti kada će upravo novi i prihvaćeni trendovi, u vidu multikulturalizma, liberalizma i ateizma, biti uzrok novom sukobu i to, gle ironije, kulturnom, verskom, kao i nacionalnom. Ti trendovi su vešto i suptilno, a godinama provlačeni kroz američke serije i filmove, gde možemo videti ugnjetavanje jadnih muslimana od strane svirepih Evropljana, ili Srba, po scenariju nekadašnje narkomanke, a sadašnje sataniste – Anđeline Džoli.

Kao i svi raniji trendovi plasirani sa američkog tržišta, i ovi su rado prihvaćeni kod prosečnih Evropljana. Kad kažem prosečni, mislim glupi jer glupi ljudi ne shvataju da su Amerikanci nacionalisti do te mere da njihov nacionalizam često prelije u fašizam. Isto tako, Amerikanci nisu ni ateisti, ni liberalni i da ne nabrajam njihove vrednosti jer ih ne volim, ali će Amerika svakako motivisati, čak i zahtevati naseljavanje muslimana po Evropi, dok ih sami neće prihvatiti. Zahtevaće i da se poštuju njihova verska i nacionalna osećanja, iako je u njihovoj zemlji to praktično nemoguće. I zahtevaće da oni budu zaštićeni u evropskim zemljama, dok će ih upravo ti Amerikanci ubijati u matičnim zemljama.

”Vrednosti” sadašnje Evrope, dolazećim muslimanima postavljene su savršeno za sukob jer su muslimanima jednostavno rečeno apsolutno neprihvatljive, a o nekakvoj asimilaciji muslimana nema ni govora. Pod njihov uticaj će padati redom evropske zemlje jer će svaki anacionalni, liberalni Evropljanin ateista, svoj prostor postojanja i prava ustupiti muslimanu za nametanje njegove kulture, vere i nasleđa, i time biti direktno odgovoran za ono što će uslediti. A uslediće to da će muslimani svoj uticaj nametati mirno, gde je moguće, a gde nije-terorizmom.

Da se ne zanosimo, nikakva služba ne može sprečiti terorizam, što će dalje i sve češće dovoditi do odmazdi pojedinaca u vidu Brejvika, ili slučaja na Novom Zelandu. Sve dok jedna kompletna nacionalna ćelija neke zemlje, koje uzgred rečeno prirodno jačaju u svim evropskim zemljama, ne bude odgovorila na terorizam još brutalnijim terorizmom. Može to biti recimo strastvena Španija, ili Italijani kratkog fitilja. Tada će država, u kojoj se to dogodi, biti prinuđena da izvrši represiju u najblažem slučaju jednako na obe strane, što će neminovno dovesti do sukoba u toj zemlji, a zatim će se kao vihor raširiti po čitavoj Evropi jer kao što rekoh, multikultura, liberalizam i ateizam kod muslimana nisu prihvatljivi, ne postoje, niti će postojati. Braniće dosledno i svim sredstvima sopstveno nasleđe i Evropa će se braniti svim sredstvima. Biće to veoma krvav obračun i jedna velika depopulacija. Naravno, Evropa će pobediti jer muslimani nemaju osim ljudstva i fanatizma na tlu Evrope nikakvo drugo uporište, koje je potrebno da bi takav rat dobili.

Preko okeana, dobri ”stari” Amerikanci će pozivati na mir, snabdevajući obe strane oružjem, zadužiće do grla sve upletene zemlje, a onda će, u sutonu rata da se umešaju kao saveznici i čuvari evropskih vrednosti, te će nas ”ponovo” osloboditi. I ponovo će prosečni, odnosno glupi Evropljani, očima u kojima se vidi inteligencija jednoga orangutana, gledati u američke ”oslobodioce” zadivljeno, dok će im zemlje krvave, izmučene i razorene, grcati u dugovima koje će decenijama vraćati na krvave ruke najpoznatijeg svetskog lihvara, ”Ujka Sema”.

Nikola Petrović za Vidovdan

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here