Никола Петровић: Ивица Дачић-српске дипломатије колачић!

Поделите:

Ивица Дачић, српске дипломатије колачић! Одјебите од Ивице! Шта, запослио Јоргованку… Није, не знам како се зове профукњача, али како год да се зове, па шта?! Што, радиће она нешто стварно, уф! Воли човек појест’, попит’, запјеват’ и појебат’. Нормално! Је л’ му фали нешто? Здрав човек.

Што, да можда није требало да га кара црнац? Или да промени пол? Или да буде педофил, ево не знам на шта се ложите ви изопачени ових дана, али мени стварно ништа није чудно што мушко воли пичке. Али ми је чудно кад неки другосмрдијански олош воли, пошто су углавном гејпедери фурунџије. Што их није спречавало да запосле исте такве куровештије, које су успут и наказе, као Оља Бећковић, као оваааа кобила, помози ми р…Татјана Војтеховски и читав низ страначких наказних курветина, које и дан данас раде и вриште на страначко запошљавање. Хахах! Ко о чему, курва о поштењу!

Е, једина разлика је та што је другосмрдијански олош изгубио повољну позицију за преговоре, тако паметни и поштени, а под Дачићевом дипломатском офанзивом је 17 земаља повукло признање тзв. Косова. Захваљујући и Русима, разуме се, али да је Дачић Јеремић – Русе би болео курац! Кога ће Дачић да поставља на функцију и на курац, мене апсолутно не занима, све док се гласови признања те квази-државе топе!

Врло је необично како кад год неко уради нешто у српску корист, одмах се извлаче неке афере и то од оних који су сопственом влашћу били афера, значи били смо јебена Колумбија тад!

А можда и није чудно. Можда је народ само глуп. Јао, Дачић јебе, хахах! А ви сви невини, семе вам курвинско јебем!

КОЈЕКУДЕ, ПРАВДА ЗА ДАЧИЋА!
МАЗИМ КУБУРУ ЗАПОЈАСОМ, ПИЈЕМ РАКИЈУ, ЧЕКАМ КОМЕ ЋУ КУРШУМ ДА СПРАШИМ У ЧЕЛЕНКУ!

Петровић. Никола Петровић
Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here