Nikola Petrović: Ivica Dačić-srpske diplomatije kolačić!

Podelite:

Ivica Dačić, srpske diplomatije kolačić! Odjebite od Ivice! Šta, zaposlio Jorgovanku… Nije, ne znam kako se zove profuknjača, ali kako god da se zove, pa šta?! Što, radiće ona nešto stvarno, uf! Voli čovek pojest’, popit’, zapjevat’ i pojebat’. Normalno! Je l’ mu fali nešto? Zdrav čovek.

Što, da možda nije trebalo da ga kara crnac? Ili da promeni pol? Ili da bude pedofil, evo ne znam na šta se ložite vi izopačeni ovih dana, ali meni stvarno ništa nije čudno što muško voli pičke. Ali mi je čudno kad neki drugosmrdijanski ološ voli, pošto su uglavnom gejpederi furundžije. Što ih nije sprečavalo da zaposle iste takve kuroveštije, koje su usput i nakaze, kao Olja Bećković, kao ovaaaa kobila, pomozi mi r…Tatjana Vojtehovski i čitav niz stranačkih nakaznih kurvetina, koje i dan danas rade i vrište na stranačko zapošljavanje. Hahah! Ko o čemu, kurva o poštenju!

E, jedina razlika je ta što je drugosmrdijanski ološ izgubio povoljnu poziciju za pregovore, tako pametni i pošteni, a pod Dačićevom diplomatskom ofanzivom je 17 zemalja povuklo priznanje tzv. Kosova. Zahvaljujući i Rusima, razume se, ali da je Dačić Jeremić – Ruse bi boleo kurac! Koga će Dačić da postavlja na funkciju i na kurac, mene apsolutno ne zanima, sve dok se glasovi priznanja te kvazi-države tope!

Vrlo je neobično kako kad god neko uradi nešto u srpsku korist, odmah se izvlače neke afere i to od onih koji su sopstvenom vlašću bili afera, znači bili smo jebena Kolumbija tad!

A možda i nije čudno. Možda je narod samo glup. Jao, Dačić jebe, hahah! A vi svi nevini, seme vam kurvinsko jebem!

KOJEKUDE, PRAVDA ZA DAČIĆA!
MAZIM KUBURU ZAPOJASOM, PIJEM RAKIJU, ČEKAM KOME ĆU KURŠUM DA SPRAŠIM U ČELENKU!

Petrović. Nikola Petrović
Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here